thumbnail
thumbnail

HRM-adviseur

Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ) (Omgevingsdienst Veluwe Ijsel (OVIJ))

Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
24-32 uur per week Gelderland

Begindatum:

3 mrt 2023

Einddatum:

31 mrt 2023

Uren per week:

24-32 uur per week

Publicatiedatum:

9 mrt 2023

Hrm advies van A tot Z:

Je zorgt dat de basis voor / vanuit HR op orde is / komt, ondersteunt in het fusietraject en bent een stevige gesprekspartner voor directie en managers.

Er zijn flinke HR-vraagstukken die vragen om jouw expertise binnen OVIJ. De omgevingsdiensten op de Veluwe (OVIJ en ODNV) gaan fuseren per 1 januari 2024. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de daadwerkelijke fusie. Dit vraagt om adequate HR-advisering en -ondersteuning richting directie en management en een actieve rol/bijdrage in de projectgroep voor het HR-spoor van de fusie. Dit alles terwijl het dagelijkse HR-advieswerk (op in-, door- en uitstroom) doorloopt en de nodige aandacht vraagt.

  • advisering en ondersteuning directie en management over alle HR-gerelateerde vraagstukken op in-, door- en uistroom;
  • advisering en ondersteuning directie en management bij fusiegerelateerde HR-onderwerpen. Bijvoorbeeld: functie-onderhoud en (voorbereidingen) plaatsingstraject medewerkers;
  • signaleren van (relevante) HR-ontwikkelingen en hier (beleidsmatig) overadviseren en ondersteunen;
  • projectmatig werken aan organisatiebrede en afdelingsoverstijgende HR-thema's;
  • meedeneken en -doen in de projectgroep HR-spoor fusie ODNV/OVIJ;
  • deelnemen aan de Gelderse HR-expertgroep (lees; overleg tussen HRM-adviseurs van de Gelderse Omgevingsdiensten) en oppakken en/of meedoen in Gelderse HR-trajecten;
  • inwerken en begeleiden van de junior HR-adviseur;
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HRM-adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.