thumbnail
thumbnail

Adviseur bodem

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
20-36 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

20-36

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Omschrijving
Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) is voor bedrijven en inwoners in regio Rivierenland de uitvoeringsorganisatie voor Vergunningverlening, Toezicht en handhaving (VTH). Ruim 220 professionele en deskundige collega’s voeren bouw- en milieutaken uit voor acht regiogemeenten en provincie Gelderland. Samen dragen ze bij aan een duurzaam en veilig Rivierenland.

Voor de afdeling Specialisten en Advies, team Advies, zoeken wij een tijdelijk

Adviseur bodem - 20-36 uur

Wat je gaat doen
Binnen team Advies werken zo’n 25 gedreven adviseurs. Zij adviseren op het gebied van onder andere bodem, geluid, externe veiligheid, cultuurhistorie en natuur. Advisering vindt plaats ihkv bestemmingsplanprocedures, RO projecten, VTH taken en juridische procedures. Klanten zijn gemeenten en ODR collega’s.

De Adviseur bodem heeft de volgende taken:

 • Je bent in staat adviestrajecten op het gebied van bodemadvisering uit te voeren.

 • Je geeft heldere, oplossingsgerichte adviezen.

 • Je bent in staat om milieu planologisch advies te geven (intern en extern) op het gebied van bodemwetgeving. Hierbij moet gedacht worden aan adviesvragen van andere teams binnen de ODR (bijvoorbeeld vergunningverlening of handhaving) of adviesvragen van onze opdrachtgevers. Optreden als projectleider voor omvangrijke en complexe projecten op het gebied van bodem kan ook onderdeel uitmaken van het takenpakket.

 • Tot slot ben je vraagbaak voor collega’s.

Aanvullende informatie

 • De medewerker is minimaal 2 dagen per week aanwezig op ODR kantoor in Tiel. Overige uren zijn op afstand te realiseren. De medewerker beschikt over een eigen laptop waarop via VM Ware gewerkt wordt in de ODR werkomgeving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2023 tot en met 31-12-2023 voor 20-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. HBO+ werk- en denkniveau

 • Je beschikt over actuele kennis van bodem wet- en regelgeving en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

 • Je hebt gevoel voor advisering in een politiek-bestuurlijk gevoelige context en beschikt over de vaardigheden om adviesprocessen te managen.

 • Ook leiding geven aan omvangrijke, complexe projecten is jou niet vreemd.

 • Je snel kunnen verdiepen in nieuwe materie en dit toepassen in de praktijk is ook een vereiste.

 • Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die overeenkomt met de totale opdrachtwaarde (zie: https://www.odrivierenland.nl/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/Overzicht-minimale-verzekeringswaarde.pdf)

Gunningscriteria

 • Aantoonbare werkervaring met asbest i.r.t. bodemverontreiniging en/of niet gesprongen explosieven is een pluspunt.

 • Je hebt flink wat kennis van de Omgevingswet, en dan met name het onderdeel bodem.

 • Je hebt affiniteit met en kennis van GEO informatie (Flamingoviewer) en hebt ervaring in werken met Open Wave en Squit-IBIS

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur bodem die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.