thumbnail
thumbnail
Junior adviseur energiebesparing

Omgevingsdienst Midden-Holland

Thorbeckelaan 5, 2805 CA Gouda, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

40
Omgevingsdienst Midden Holland is op zoek naar een junior Toezichthouder energiebesparing?.

Door de omgekeerde bewijslast en een stijgende vraag vanuit de gemeenten en provincie naar het uitvoeren van energiecontroles, energieprojecten en met name de omgekeerde bewijslast is de huidige bezetting bij de teams toezicht en handhaving te krap. Om er zeker van te kunnen zijn dat de uren in 2023 geleverd kunnen worden wordt gezocht naar extra personeel om de uren te kunnen leveren.

De afroep bestaat uit een minimum aantal van 800 uur met een uitloop tot maximaal 1.200 uur. 

De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit het binnenhalen en beoordelen van omgekeerde bewijslast rapportages, uitvoeren van energiecontroles met bijbehorende rapportages, het uitvoeren van Label C taken en ondersteuning van de energiespecialisten. Ook een integrale benadering (zowel wettelijk als niet wettelijk (vaak voorlichting)) behoren tot de werkzaamheden. Het is van belang dat de kandidaat goed kan overtuigen. 


Kennis/ervaring
De Omgevingsdienst is op zoek naar Junior HBO-milieukundigen met ervaring op het gebied van duurzaamheid/energiecontroles en het beoordelen van energierapportages. 

Ervaring met Verseon en SquitXO is een pré.

Inzet zal in onderling overleg worden bepaald, mede afhankelijk van lopende projecten.
De afroep bestaat uit een minimum aantal van 800 uur met een uitloop tot maximaal 1.200 uur.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior adviseur energiebesparing die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.