thumbnail

Adviseur milieukwaliteit

Omgevingsdienst Midden-Holland

Thorbeckelaan 5, 2805 CA Gouda, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

24-11-2021

Sluitingsdatum:

06-12-2021

Begindatum:

01-01-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

40
-
40 Zuid-Holland
Omgevingsdienst Midden Holland is op zoek naar een Toezichthouder energiebesparing?.

Door de omgekeerde bewijslast en een stijgende vraag vanuit de gemeenten en provincie naar het uitvoeren van energiecontroles, energieprojecten en met name de omgekeerde bewijslast is de huidige bezetting bij de teams toezicht en handhaving te krap. Om er zeker van te kunnen zijn dat de uren in 2022 geleverd kunnen worden wordt gezocht naar extra personeel om de uren te kunnen leveren.

De afroep bestaat uit een minimum aantal van 1.800 uur met een uitloop tot maximaal 2.400 uur. Gezocht wordt naar maximaal 3 deskundigen. Het is geen voorwaarde dat deze door één aanbieder worden geleverd. Indien mogelijk kunnen de uren ook door twee of drie personen worden geleverd. Omdat een deel ook zal bestaan uit administratieve werkzaamheden is het ook mogelijk om een beginnend energiespecialist aan te bieden, gekoppeld aan een ervaren energiespecialist.

De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit het binnenhalen en beoordelen van omgekeerde bewijslast rapportages, uitvoeren van energiecontroles met bijbehorende rapportages, het uitvoeren van Label C taken en ondersteuning van de energiespecialisten. Ook een integrale benadering (zowel wettelijk als niet wettelijk (vaak voorlichting)) behoren tot de werkzaamheden. Het is van belang dat de kandidaat goed kan overtuigen. Afhankelijk van de ervaring kunnen de kandidaten complexere taken krijgen.


Kennis/ervaring
De Omgevingsdienst is op zoek naar HBO-milieukundigen met ervaring op het gebied van duurzaamheid/energiecontroles en het beoordelen van energierapportages. Daarnaast is kennis van de erkende maatregelenlijsten een vereiste.

Ervaring met Verseon en SquitXO is een pré.

Inzet zal in onderling overleg worden bepaald, mede afhankelijk van lopende projecten.
De afroep bestaat uit een minimum aantal van 1.800 uur met een uitloop tot maximaal 2.400 uur. Gezocht wordt naar maximaal 3 deskundigen. Het is geen voorwaarde dat deze door één aanbieder worden geleverd. Indien mogelijk kunnen de uren ook door drie personen worden geleverd.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur milieukwaliteit die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN