thumbnail
thumbnail
Senior toezichthouder Industrie & MKB

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

18 nov 2022
Voor dit werk zoeken wij een doortastende en nieuwsgierige persoonlijkheid. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met toezicht. Je voert inspecties uit bij industriële bedrijven. Daarnaast kun je adviseren over (complexe) toezicht- en handhavingsaspecten met een grote bestuurlijke en maatschappelijke impact.

Je bent dan ook analytisch sterk, besluitvaardig en communicatief. Je kunt situaties realistisch inschatten en schakelt soepel tussen tegenstrijdige belangen – ook in een politiekgevoelige situatie. Binnen je team én in de samenwerking met externe partners weten mensen je snel te vinden. Je volgt de ontwikkelingen in je vak en vertaalt dit naar nieuwe beleidsvoorstellen, regelgeving en programma’s.    

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld milieukunde of chemische technologie). 
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior toezichthouder Industrie & MKB die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.