thumbnail
thumbnail
Senior toezichthouder Agrarisch

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

36
Als senior toezichthouder agrarisch controleer je met name de meest complexe bedrijven in de regio Midden- en West-Brabant in de agrarische sector, op onder andere de naleving van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Wet natuurbescherming en het Activiteitenbesluit. Je gaat op bezoek en bekijkt in hoeverre de wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid wordt nageleefd. Ook voer je administratieve controles uit. Op basis van jouw bevindingen spreek je de ondernemer aan op zijn gedrag en over de te treffen corrigerende maatregelen. Je zult het werk uitvoeren in een dynamische en voor de agrarische sector een bovenal spannende en uitdagende tijd, waarmee ook zeker je communicatieve vaardigheden op niveau moeten zijn.
 
  • Je voert toezicht uit binnen de agrarische sector in OMWB gebied, bestaande uit de meest complexe bedrijven (type-C en IPPC);
  • Je komt te werken in een groot en divers team waar voldoende mogelijkheid is voor klankborden;
  • Je bewaakt het proces, de kwaliteit en de doorlooptijd van het uitgevoerde toezicht;
  • Je bent oplossingsgericht en signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen en adviseert;
  • Je draagt bij aan de doorontwikkeling van het agrarische team;
  • Er wordt een actieve houding verwacht in het oplossingsgericht meedenken bij ontstane problemen in de uitvoeringspraktijk, komende uit het dynamische stikstoflandschap waar momenteel sprake van is (interpreteren uitspraken rechtbank, vertalen van gevolgen voor de werkvloer, meehelpen met instrueren personeel en aanpassen werkinstructies)
  • Je neemt deel aan de agrarische tafels binnen de diens met als doel tot gezamenlijke kennisontwikkeling en vragen uit de praktijk, actieve deelname wordt verwacht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior toezichthouder Agrarisch die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.