thumbnail
thumbnail
Senior toezichthouder Afvalverwerking

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

36
Als senior toezichthouder controleer je met name afvalverwerkende bedrijven de regio Midden- en West-Brabant. Denk daarbij aan stortplaatsen, milieustraten, auto-demontagebedrijven, sorteer- en composteerinrichtingen, vergistingsinstallaties, gronddepots en rioolreiniging. Veel van deze bedrijven vallen onder het bevoegd gezag van de provincie maar sommige ook onder gemeentelijk gezag. Veel vallen nog onder de vergunningplicht maar ook grote delen van het Activiteitenbesluit zijn op deze bedrijven van toepassing en worden daar dan ook op gecontroleerd.

Op basis van jouw bevindingen spreek je de ondernemer aan op zijn gedrag en over de te treffen corrigerende maatregelen. Je zult het werk uitvoeren in een dynamische en uitdagende tijd, waarmee ook zeker je communicatieve vaardigheden op niveau moeten zijn.

 
  • Je voert toezicht uit binnen de afvalverwerkende sector in OMWB gebied;
  • Je komt te werken in een groot en divers team waar voldoende mogelijkheid is voor klankborden;
  • Je bewaakt het proces, de kwaliteit en de doorlooptijd van het uitgevoerde toezicht;
  • Je bent oplossingsgericht en signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen en adviseert;
  • Je draagt bij aan de doorontwikkeling van het team;
  • Er wordt een actieve houding verwacht in het oplossingsgericht meedenken bij ontstane problemen in de uitvoeringspraktijk (interpreteren uitspraken rechtbank, vertalen van gevolgen voor de werkvloer, meehelpen met instrueren personeel en aanpassen werkinstructies)

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior toezichthouder Afvalverwerking die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.