thumbnail
Toezichthouder sloop

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Overig
Sluit over 2 dagen
78
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

04-08-2022

Sluitingsdatum:

16-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-09-2023

Opdrachtomschrijving

De Omgevingsdienst Brabant Noord draagt met kwalitatief hoogwaardige uitvoering van VTH-taken en het adviseren van het openbaar bestuur bij aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor burger en bedrijven in Brabant Noord. De Omgevingsdienst Brabant Noord is op 1 januari 2014 officieel van start gegaan. De uitvoeringstaken op het gebied van milieu van de provincie Noord-Brabant en 10 deelnemende gemeenten zijn in deze organisatie verenigd. Naast de wettelijke taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) verricht de ODBN ook vele verzoektaken. De genoemde deelnemers zijn niet alleen eigenaar, maar ook opdrachtgever en toezichthouder. De ODBN is een Gemeenschappelijke Regeling en geeft vanuit locatie Den Bosch invulling aan de uitvoeringstaken op het gebied van de fysieke leefomgeving. Bij de ODBN werken circa 300 mensen.

De ODBN is voor het Cluster asbest  op zoek naar een tijdelijke Toezichthouder sloop.


Wat ga je bij ons doen?

Je inhoudelijke werk is  het toetsen van sloopmeldingen en het toezichthouden op de sloopwerken binnen het ODBN gebied. Hierbij ben je verantwoordelijk voor:

  1. Het toezichthouden op sloopwerken in de startfase;
  2. Het toezichthouden op sloopwerken in de uitvoeringsfase;
  3. Het toezichthouden op sloopwerken in de eindfase;
  4. Het opsporen en handhaven in van illegale sloopwerken;
  5. Toetsen en controleren van eenvoudige sloopmeldingen;
  6. Aanspreekpunt voor bouwzaken.

Kandidaatomschrijving

Als toezichthouder beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, ben je besluitvaardig en heb je goede communicatieve- en adviesvaardigheden. Je beschikt over overtuigingskracht, bent vasthoudend en beschikt over realistische oordeelsvorming. Verder is het van groot belang dat je zowel goed in een team kunt (en wilt) functioneren, maar ook zelfstandig kun je prima uit de voeten. Je denkt consequent in oplossingen en kansen en bent in het bezit van rijbewijs B. We zoeken iemand met een energieke persoonlijkheid.

Interviewplanning

De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk na sluiting van de inschrijfdatum plaats.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder sloop die deze organisatie zoekt?