thumbnail
thumbnail
Senior vergunningverlener Wabo milieu

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Juridisch
Sluit over 9 dagen
90
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

06-02-2023

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

31-12-2023

De Omgevingsdienst Brabant Noord zijn uitvoeringsexperts als het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Daarnaast  adviseren collega’s het openbaar bestuur en dragen zo bij aan een veilige en gezonde leefomgeving in Brabant Noord.


De ODBN is voor het VTH team Provincie op zoek naar Seniors vergunningverlener Wabo milieu 


Wat ga je bij ons doen?

Als vergunningverlener Wabo bij het provinciale team ben je dossier-eigenaar en verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat afhandelen van vergunningen waarvoor de provincie het bevoegd gezag is in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Wet Milieubeheer, en het Activiteitenbesluit milieubeheer. Je toetst aan wet- en regelgeving en je brengt vervolgens het besluit in procedure. Je bent flexibel in te zetten ten aanzien van de werkzaamheden binnen het team. Daarnaast ligt het accent voor deze opdracht op vergunningverlening in de afvalbranche en mestverwerking.

Kandidaatomschrijving

Je bent een sterke en stevige persoonlijkheid met een grote mate van zelfstandigheid, overtuigingskracht, proces- en organisatievaardigheden en onafhankelijke oordeelsvorming.
De kandidaat is minimaal 24 uur per week beschikbaar. We hebben ruimte tot 36 uur per week/

Interviewplanning

De gesprekken worden in overleg ingepland.

Toelichting op rooster

Werkdagen zijn in overleg

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior vergunningverlener Wabo milieu die deze organisatie zoekt?