thumbnail
thumbnail

Account-/procesmanager afdeling Provincie

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
115
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

22 mrt 2024

Opdrachtomschrijving
De afdeling Provincie van de ODBN is verantwoordelijk voor de uitvoering van de VTH-taken die de provincie Noord Brabant als bevoegd gezag en opdrachtgever jaarlijks bij de uitvoeringsdienst belegd. Om tot de juiste uitvoering te komen is het belangrijk om regie te hebben op het tot stand komen, de realisatie en verantwoording van die provinciale opdracht, die bestaat uit meerdere deelopdrachten.

Wij zijn op zoek naar een accountmanager, die naast het uitvoeren van de accounttaken ons ook kan ondersteunen met data analyses, de coördinatie van deelopdrachten en ons actief kan adviseren de professionalisering van de accountmanagersfunctie.

Wat ga je bij ons doen?
Samen met de opdrachtleiders en het management sta je aan de lat voor het opstellen van de provinciale opdracht, zowel budgettair als inhoudelijk. De benodigde capaciteit voor de uitvoering van de beschreven taken omvat zo’n 90 fte. Je begeleidt het proces voor de ODBN waarin de inzet voor het volgende jaar bepaald wordt op basis van berekeningen, analyses en verwachtingen. Vervolgens ga je aan de slag met de inhoud van opdracht. Samen met de opdrachtleiders organiseer je de inrichting van de opdrachten binnen de ODBN. Dit proces voer je gezamenlijk uit met de opdrachtleiders, de betrokken leidinggevenden en eventueel andere afdelingen waarbij jij de trekker bent.

Naast het bouwen van de opdracht ben je ook betrokken bij de uitvoering hiervan in het lopende jaar. Zo houd je als accountmanager een vinger aan de pols of alle taken en projecten uitgevoerd worden en help je bij het juist inregelen van de deelopdrachten in de systemen. Je bent handig met Excel en ondersteunt het management waar nodig met data analyses. Je bewaakt en beheert de afspraken met de Provincie Noord-Brabant. Ook zorg je voor interne terugkoppeling, bewaking en afstemming daarvan. Hierbij geef je advies aan het managementteam van de Provincie op welke wijze de interne bedrijfsvoering vorm te geven om tot de gewenste verantwoording en  sturingsinformatie te komen. Je neemt deel aan verschillende overlegvormen en je voert het accountoverleg met de provincie.

Ondersteunend aan bovengenoemde werkzaamheden begeleidt je het verantwoordingsproces en ben je samen met de opdrachtleiders verantwoordelijk voor door ontwikkeling van de opdrachtleiders als groep. Je staat ervoor open om zelf ook een aantal deelopdrachten te coördineren en medewerkers inhoudelijk aan te sturen. Daarnaast doe je samen met de projectmedewerker verbetervoorstellen t.b.v. de doorontwikkeling van het totale proces.

Kandidaatomschrijving

 • Minimaal Hbo werk- en denkniveau.

 • Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

 • Analytisch, hebt affiniteit met data(kwaliteit), werkt nauwkeurig, gestructureerd en kunt goed plannen.

 • Een actieve netwerker (spil in de organisatie), spreekt mensen aan en bent pro-actief.

 • Kennis van het werkgebied VTH (omgevingswet) heeft een grote pré of je hebt in ieder geval affiniteit met het vakgebied.

 • Je beschikt over uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

 • Je kunt begrijpend lezen, bent zeer schrijfvaardig en in staat om complete heldere adviezen op te stellen.

 • Ervaring met Suite4Omgevingsdiensten (S4O)/ Centric leefomgeving (CLO)/Key2Vergunningen (Centric) en Join (Decos) is een pré, maar kun je ook leren.

 • Zeer vaardig met Excel en overige Office applicaties.

Eisen

 • Opleidingsniveau: De kandidaat heeft minimaal een afgeronde Hbo-opleiding. Dit blijkt uit het CV.

 • Ervaring accountmanager: De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager of vergelijkbare rol opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Dit blijkt uit het CV.

 • Ervaring overheid: De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met werken bij een (lage) overheid zoals gemeente of samenwerkingsverband (Omgevingsdienst). Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 7 jaar. Dit blijkt uit het CV.

 • Ervaring ruimtelijk domein: De kandidaat heeft 3 jaar werkervaring (opgedaan in de afgelopen 5 jaar) in het ruimtelijk domein. Dit blijkt uit het CV.

Gunningscriteria

 • Weging prijsdeel: 30 %

 • Ervaring accountmanager: De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager of vergelijkbare rol opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

  • 3 jaar werkervaring (5 %)

  • 4-7 jaar werkervaring (10 %)

  • 8 jaar of meer werkervaring (15 %)

Kennis e/o ervaring VTH
De kandidaat heeft kennis en/of ervaring met het werkgebied Vergunning, Toezicht en Handhaving i.r.t de Omgevingswet. Dit blijkt uit het CV - Weging: 10 %

Ervaring processen
De kandidaat heeft ervaring met procesmatig werken. Dit blijkt uit het CV - Weging: 15 %

Ervaring rapportages
De kandidaat heeft ervaring met gegevens omzetten in cijfers met behulp van tools zoals dashboards (BI-tool) opgedaan in de afgelopen 5 jaar - Weging: 5 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In de gesprekken toetsen we de eisen en gunningscriteria. Daarnaast kijken we naar de volgende competenties (25%)

 • Analytisch vermogen

 • Politiek-Bestuurlijke sensitiviteit

 • Vermogen tot het organiseren van het eigen werk

 • Beheersing Nederlandse taal

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Account-/procesmanager afdeling Provincie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.