thumbnail
thumbnail

Milieutechnisch Medewerker Toezicht

ODWH

Vondellaan 55, 2332 AA Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Organisatie
Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. Wij werken in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werken we aan het verbeteren van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van ons takenpakket. Belangrijk werk. Jouw werk?

Opdracht
Binnen het team Toezicht worden voor en in de deelnemende gemeenten milieucontroles uitgevoerd. Hierbij wordt gecontroleerd op de naleving van de wet- en regelgeving van het Bal (Besluit activiteiten leefomgeving) en de Bruidschat (tijdelijk Omgevingsplan).

De controlegroep betreft bedrijven uit diverse branches, zoals de automotive, metaalbewerking, logistiek, glastuinbouw, bloembollenteelt en lichte industrie. Indien aan de orde dienen ook complexere bedrijven te worden gecontroleerd op de milieuregels uit het Bal en de milieuvergunning.

De controles worden uitgevoerd op basis van het geldende handhavingsbeleid, waarbij de LHSO dient te worden toegepast. Tevens dienen de controles in ons zaaksysteem te worden verwerkt en indien aan de orde, moeten de invoervelden worden geactualiseerd (bijv.; risicocategorie, installaties en keuringsregimes).

Een goed begrip van de regels omtrent de opslag van gevaarlijke stoffen, lozingen op het riool, afvalstoffen, stookinstallaties en koelinstallaties is een vereiste.

Vereisten/ knock-outcriteria
1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019);
2. Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding op technisch of milieukundig gebied;
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als toezichthouder milieu;

Selectiecriteria
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als toezichthouder Milieu bij een Omgevingsdienst/ gemeentelijke organisatie (30 punten);
5. Aantoonbare kennis van milieurecht en (milieu)chemie en recente ontwikkelingen, benoem waar dit is opgedaan (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de Omgevingswet, licht dit duidelijk toe in het cv (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met administratief toezichthouden (15 punten);
8. Een maximaal uurtarief van € 65,00 exclusief BTW, inclusief Fee Flextender en reiskosten woon- en werkverkeer (10 punten).

Competenties

  • Analytisch vermogen;

  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;(Goede beheersing van de Nederlandse taal (m.n. in geschrift).

  • Plan- en projectmatig werken voer jij van nature uit;

  • Je werkt graag samen met het team en heb je een duidelijke inbreng;

  • Helder en eenduidig kunnen verslagleggen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9 (jr./medior) en 10 (sr.). Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in week 9 van 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 23 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Milieutechnisch Medewerker Toezicht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.