thumbnail
thumbnail

Senior projectleider VTH milieu

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
24 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Implementatie regionaal VTH beleid
De ODRN is een van de zeven Gelderse omgevingsdiensten en levert hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Daarbij gaat het onder andere om taken op het gebied van milieu, bouwen, geluid, bodem en water. We zoeken een projectleider voor de volgende 2 projecten:

 1. Implementatie regionaal VTH beleid

Het regionale VTH-beleid dient te worden geïmplementeerd binnen de ODRN en haar gemeentelijke partners in de regio Nijmegen. Het doel is om het VTH-beleid zodanig in te voeren in het functioneren van de organisatie, dat het richting geeft aan de uitvoering van VTH-taken door onze medewerkers. Dat doen we door het regionale beleid om te zetten naar een regionaal uitvoeringsprogramma samen met onze partners. We willen daarmee een sluitende beleidscyclus (BIG8) creëren.

Beoogde resultaten zijn onder meer:

 • Procesbeschrijving voor een beleids- en uitvoeringcyclus

 • Regionale uitvoeringsprogramma

 • Inzicht in capaciteit en budget regionale activiteiten

 • Monitoringsplan

 1. Borgen van werkzaamheden op gebied van Circulaire Economie (CE)

De ambities van onze opdrachtgevers op het gebied van Circulaire Economie (CE) krijgen steeds meer vorm. De Omgevingsdienst Regio Nijmegen wil deze ambitie faciliteren vanuit ons VTH-instrumentarium.

De provincie Gelderland werkt in IPO-verband aan een voorstel voor zgn. circulair opdrachtgeverschap. Daarnaast moeten ook onze gemeentelijke opdrachtgevers stappen zetten, tenslotte valt het grootste deel van de bedrijven onder gemeentelijk bevoegd gezag. Het voorgaande betekent dat we de circulaire opdracht en ambities van onze opdrachtgevers op CE-gebied moeten gaan implementeren in onze VTH-taken en in het beleid dat daaraan ten grondslag ligt. Denk daarbij aan circulair opdrachtgeverschap, opleiding, beleid, toetsprotocollen, kennisdelen etc.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot 30 juni 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Minimaal 8 jaar ervaring als projectleider.

 • Ervaring op gebied van implementatie regionaal VTH beleid in de regio Nijmegen.

 • Relevante opleiding op minimaal HBO niveau

Gunningscriteria

 • Samenwerking tussen omgevingsdienst en opdrachtgevers

 • Ervaring in duurzaamheidstransitie en CE

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl of met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior projectleider VTH milieu die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.