thumbnail
Ambtelijk Secretaris Welstandscommissie

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

26-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

01-02-2023

Uren per week:

36

De ODRN is één van de zeven Gelderse omgevingsdiensten en levert hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Daarbij gaat het onder andere om taken op het gebied van milieu, bouwen, geluid, bodem en water.

We zijn op zoek naar een ambtelijk secretaris adviescommissie welstand.

Wat ga je doen?

Je legt alle vergunningaanvragen (bouwen en monumenten) voor aan de welstandscommissie. Je verdiept je in de binnengekomen plannen en bereidt welstandvergaderingen zorgvuldig voor. Je neemt ook actief deel aan deze vergaderingen. Je verzorgt de agenda, nodigt bezoekers uit en verwerkt nieuwe adviezen nauwkeurig in het digitale zaakdossier.

Je ondersteunt hiermee de vergunningverleners. Jij bent de sleutel in het proces van de lopende vergunningaanvragen.

Als secretaris draag je zorg voor de organisatie en ondersteuning van de bijeenkomsten van de welstandscommissie.

Daarnaast denk je actief mee over de toekomst van de welstandstoetsing en het verloop daarvan na de invoering van de Omgevingswet, o.a. door het proactief verkennen van scenario’s om in te spelen op de Wkb en adequaat te voorzien in de verschuivende behoeften van onze opdrachtgevers.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ambtelijk Secretaris Welstandscommissie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.