thumbnail
thumbnail

Adviseur Bodem

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 86,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Opdracht omschrijving
De ODRN is één van de zeven Gelderse omgevingsdiensten en levert hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Daarbij gaat het onder andere om taken op het gebied van milieu, bouwen, geluid, bodem en water.

Als Adviseur Bodem ga je ondersteunen en adviseren in het kader van vergunningverlening en toezicht en handhaving met betrekking tot het aspect Bodem.

Verantwoordelijkheden
Beoordelen van Bodem-meldingen, advisering bodem bij Omgevingswet-aanvragen/meldingen en beantwoorden van inhoudelijke vragen van bedrijven, adviseurs en inspecteurs.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2024 tot en met 31 januari 2025 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • 3 jaar relevante, aantoonbare ervaring

  • Relevante opleiding op HBO niveau

  • Voldoen aan de VTH kwaliteitscriteria zoals opgenomen in hoofdstuk 19 van “Kwaliteitscriteria 2.2” voor de activiteiten 2 en 3.

Wensen

  • Relevante academische opleiding (30%)

  • Minimaal 8 jaar ervaring in het bodemwerkveld (40%)

  • Ervaring als bodemadviseur bij een omgevingsdienst (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur Bodem die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.