thumbnail
thumbnail

Projectleider Aandachtsbedrijven

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Sluit over 5 dagen
Geen limieten
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Opdracht omschrijving
Jij werkt binnen het programma aandachtsbedrijven, als projectleider voor grote industriële bedrijven. Bedrijven die te maken hebben met vergunningsverleningtoezicht en handhaving. Deze bedrijven zijn complex door hun omvang en hebben daarmee een nadrukkelijke impact op de leefomgeving. Daarbij speelt de Omgevingswet als kader een leidende rol. In deze context breng jij als projectleider zowel technisch, bestuurlijk als qua omgevingscommunicatie, orde.

Je hebt als projectleider de verantwoordelijkheid om samen met de betrokken professionals (en klanten) een integraal, uitvoerbaar en gedragen resultaat neer te zetten. Hierbij spelen inhoudelijke, politieke, maatschappelijke en financiële aspecten een belangrijke rol.

Jouw opdracht is deze aandachtsbedrijven terug naar regulier toezicht te begeleiden. Omdat jij kunt prioriteren, aanspreken, knopen kunt hakken en bestuurlijke sensitiviteit meeweegt. Daarom zetten wij jou hierop in.

Je hebt

  • bijvoorbeeld een hbo opleiding richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Ruimtelijke ordening of Milieu;

  • vijf jaar werkervaring in projectleiding, -begeleiding en/of –coördinatie in het VTH werkveld;

  • affiniteit met het werken binnen de dynamiek van fysieke leefomgeving en milieu en het afwegen van verschillende belangen;

  • maatschappelijke en bestuurlijke antennes en aantoonbare ervaring binnen een bestuursorgaan en het adviseren van bestuurders;

  • teamspeler, iemand die nadrukkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van het (project)team en de verbinding naar de organisatie.

Verantwoordelijkheden

  • Je bent aanspreekpunt voor provinciale opdrachtgevers, ketenpartners, andere Gelderse omgevingsdiensten, bedrijven en omwonenden.

  • Je beoordeelt en adviseert over de knelpunten, mogelijkheden en risico’s, consequenties en haalbaarheid; formuleert alternatieven of varianten voor bijstelling van projecten.

  • Pak regie en leidt het team. Breng structuur, orde en netheid aan. Doe dit samen met vergunningsverleners, juristen, handhavers, toezichthouders en eventueel experts die worden ingevlogen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1juli tot en met 31 december 2024 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Wensen

  • Conform profiel (100%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Aandachtsbedrijven die deze organisatie zoekt?