thumbnail
thumbnail

Medior / Senior Vergunningverlener Bouw

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
24 Noord-Brabant

Begindatum:

19 jun 2024

Einddatum:

11 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Voor de afdeling Advies en Toetsing Bouw zoekt Omgevingsdienst Regio Arnhem een Vergunningverlener Bouw voor de tijdelijke versterking van het team

Als Vergunningverlener Bouw heb je 'Never a dull moment!' Je bent een spin in het web voor bewoners, aannemers en bedrijven. Hoe je werkdag er uit kan zien? Aan het begin van je werkdag kom je vanaf deze zomer binnen in ons spiksplinternieuwe kantoor in hartje Arnhem. Na een kop koffie (of thee) te hebben gehaald, doe je de dagstart met je team. Wat staat er deze week op de planning en hoe kunnen we elkaar helpen? Je duikt je mailbox in en beantwoordt wat mailtjes; zo stelt een bewoner je de vraag of hij toch niet iets mag afwijken van het bestemmingsplan. Daarna ga je in overleg met bewoners, op de plek waar zij hun droom willen realiseren. Je bespreekt met hen hoe de aanvraag voor de vergunning er uit dient te zien. Ook voor deze bewoners ben je een gids in het oerwoud aan wet- en regelgeving.  Weer terug op je plek, ga je in gesprek met in- en externe specialisten over het oplossen van knelpunten in een grotere aanvraag. Zo maak je mogelijk wat onmogelijk lijkt. Tenslotte sluit je aan bij een overleg met interne juristen over een complexe kwestie. 

Spreekt een ochtend/dag als dit jou aan? Wij zoeken een ervaren Vergunningverlener Bouw die op zoek is naar een uitdagende werkomgeving en gewend is om op diverse niveaus gevraagd én ongevraagd advies te geven, altijd op weg naar een passende oplossing. 

Verantwoordelijkheden
Wat je gaat doen
Als vergunningverlener bouw ben je verantwoordelijk voor het hele traject van vergunningen en meldingen. Dus vanaf het moment van indienen tot en met de verlening of wijziging. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit en je zorgt voor afstemming met de betrokken partijen. Dat is nog niet alles. Want als vergunningverlener zit je ook in diverse werk- en projectgroepen van ODRA. Zowel intern als van onze partners. Hierin help je om de processen en kwaliteit te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor één centraal doel: een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Wat je kunt en kent

Je hebt…

 • mbo+/ hbo werk- en denkniveau

 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo of hbo niveau richting bouwkunde of juridisch.

 • minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een overheidsomgeving

 • een achtergrond in het ruimtelijke/veiligheidsdomein.

Je bent een…

 • stressbestendige probleemoplosser die graag samenwerkt

 • collega die anderen meeneemt en inspireert in de dynamiek van zijn/ haar werk

 • collega die verbindend werkt, zowel intern als extern

 • 'snelle leerling'

 • kei in communiceren

 • enthousiaste en fijne collega

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 19 juni 2024 tot en met 11 december 2024. voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met 6 maanden worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • conform opdrachtomschrijving en profiel

Wensen

 • Conform profiel.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medior / Senior Vergunningverlener Bouw die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.