thumbnail
thumbnail
Resourcemanager

ODNV

Oosteinde 17, 3842 DR Harderwijk, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
32 Gelderland

Publicatiedatum:

02-03-2023

Sluitingsdatum:

19-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een Resourcemanager die op weg naar de fusie met Omgevingsdienst Veluwe IJssel (Apeldoorn) de bedrijfsvoering van Omgevingsdienst Noord-Veluwe helpt inrichten.
Dit alles in voorbereiding op en in lijn met de fusieorganisatie Omgevingsdienst Veluwe die per 1 januari 2024 van start gaat. Daarin staat het (kunnen) sturen op de tijdige en passende invulling van vacatures en tijdelijke personele te korten centraal.

Daarnaast is de Resourcemanager bereid om binnen het fusietraject andere taken op te pakken, zoals:

 • coördinatie op de HR-vraagstukken, zoals het plaatsingsproces;

 • aansturen van een organisatieonderdeel als kwartiermaker

 • het inrichten van een organisatieonderdeel/cluster in de nieuwe organisatie, samen met de vakteams.

Als Resourcemanager heb je een Strategische HRM en/of Integraal Management achtergrond of ervaring, werk en denk je planmatig en heb je verstand van capaciteitsmanagement. Je vindt het leuk om samen met anderen iets op te bouwen en weet medewerkers daarin te inspireren en aan te sturen.
Wij geven de voorkeur aan iemand die bekend is met de wereld van de omgevingsdiensten.

De verantwoordelijkheden van de Resourcemanager bestaan o.a. uit:

 • het sturen op realisatie van gemaakte afspraken met medewerkers in hun voortgangs- en beoordelingsgesprekken (deze gesprekken zijn onlangs afgerond door de vertrekkende resourcemanager);

 • aanspreekpunt zijn voor alle medewerkers bij personele vraagstukken, samen met de HR-adviseur;

 • leidinggeven en aansturen van het Bedrijfsbureau en Team Kwaliteit en Processen (als portefeuille in het CT);

 • ondersteuning van de overige CT-leden (Programmamanager, Relatiemanager en Controller) bij het sturen op de afgesproken resultaten;

 • deelname aan het Vakberaad Bedrijfsvoering binnen het Gelders Stelsel, het samenwerkingsverband van de zeven Gelderse omgevingsdiensten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 3 april 2023 tot en met 31 december 2023 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel 2 x met 3 maanden worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht eventueel zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. Het eventueel verschuiven van de startdatum is daarnaast niet van invloed op de initiële einddatum.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Meer dan 3 jaar ervaring als Integraal manager met HRM-taken of als Strategisch HRM-manager

 • HBO+ / WO

Gunningscriteria

 • Integraal management inclusief HRM of Strategisch HRM-manager

 • Meer dan 5 jaar werkervaring

 • Voorkeur voor werkervaring binnen een omgevingsdienst

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Resourcemanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.