thumbnail
thumbnail

Vergunningverlener Natura 2000- stikstof met agrarische kennis en kennis

OD NHN

Dampten 2, 1624 NR Hoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24-36 Noord-Holland

Begindatum:

12 jul 2024

Einddatum:

12 jul 2025

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

4 jul 2024

Organisatie
Bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) werken circa 200 bevlogen en ervaren collega’s aan de opstelling van adviezen en de uitvoering van milieutaken van zeventien gemeenten in Noord-Holland-Noord. Daarnaast is de provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met bodemkwaliteit, klimaat, natuurbescherming, milieu, duurzaamheid, energietransitie, lucht, afval, asbest externe veiligheid, zwemwater, wegen en vaarwegen.
Het vakgebied milieu, klimaat en natuur is volop in beweging en in de actualiteit. Werken bij de OD NHN staat dan ook garant voor uitdaging en dynamiek.
En dat in een open en informele werksfeer waarin we samen gaan voor het beste resultaat. Dat maakt dat onze medewerkers de collegialiteit bij de OD NHN als zeer hoog waarderen.
OD NHN omarmt Het Nieuwe Werken (HNW) waarbij je de ruimte krijgt de taken naar eigen inzicht uit te voeren, en deels ook op een andere plek te werken. Flexibel en zelfstandig. Op die manier kun je werk en privé goed in balans brengen. Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor, vlakbij het station, uitvalswegen en het centrum van Hoorn.

Omschrijving van de opdracht
Je versterkt ons team van vergunningverleners Natuur(bescherming) op het vakgebied stikstof. Met al jouw inzicht in wetten, regelgeving, procedures en beleid ben je in staat om de meldingen in het kader van de PAS op een juiste manier te beoordelen. Je denkt mee, draagt oplossingen aan voor problemen en draagt zo bij aan de afwikkeling van dit dossier.

Je houdt voornamelijk bezig met de opgave vanuit het Rijk om de PAS-meldingen te beoordelen. Naast het PAS-dossier kun je ook vergunningaanvragen beoordelen. Hierbij overleg je regelmatig met particulieren, bedrijven, gemeenten, terreinbeheerders en allerlei andere organisaties die een beroep doen op de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) voor vergunningen en in het kader van de Omgevingswet voor het onderdeel natuur.

Dit ben jij
Je hebt ervaring binnen het stikstofdossier. Met jouw scherpe analytische blik doorzie je snel de verschillende belangen. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen van diverse pluimage en weet belanghebbenden te overtuigen. Je bent dan ook doordrongen van de waarde van goede schriftelijke en mondelinge communicatie. Jouw communicatieve vaardigheden komen met name van pas bij het glashelder verwoorden van deze vaak complexe dossiers Je hebt meer dan voldoende kennis van wetten en regelgeving om, indien nodig, alternatieve routes voor te stellen. Dat vraagt om creativiteit, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid. Je hebt een ecologische, milieukundige of omgevingsgerichte HBO- of WO opleiding met succes afgerond, al dan niet met aanvullende cursussen maar vooral ruime ervaring met het verlenen van vergunningen onder de Wet natuurbescherming op het gebied van stikstof.

Dit zijn je collega’s
Je maakt deel uit van de afdeling Regulering Leefomgeving, die is onderverdeeld in een team Milieu en een team Natuurbescherming. Jij gaat aan de slag in het team Natuur. Je draagt bij aan de bestaande samenwerking onderling.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring binnen het stikstofdossier;
3. Minimaal voor 24 uur per week beschikbaar;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (50 punten);
a. Geen of minder dan 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (0 punten);
b. 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (10 punten);
c. 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (20 punten);
d. 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (30 punten);
e. 4 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie (40 punten);
f. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van stikstofdepositie r (50 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het PAS-dossier (benoem dit duidelijk in het cv); (10 punten)
6. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Milieu of Natuur (40 punten).

Competenties
- Analytisch;
- Communicatief vaardig (mondeling én schriftelijk);
- Creativiteit;
- Oplossingsgericht;
- Klantvriendelijk.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op een of meerdere van de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 15 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk vrijdag 12 juli 2024. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • De opgegeven prijzen en/of tarieven zijn exclusief BTW, maar inclusief alle overige kosten, waaronder onder meer begrepen maar niet beperkt tot de kosten voor levering, salariskosten, kantoorkosten, kosten voor hard- en software, telefoonkosten, coördinatiekosten, kosten woon-werkverkeer, parkeerkosten, reis- en verblijfkosten, verzekeringskosten en sociale premies en belastingen, algemene kosten, winst en risico. Naast aangeboden prijzen mogen geen aanvullende kosten in rekening worden gebracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Vergunningverlener Natura 2000- stikstof met agrarische kennis en kennis die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.