thumbnail
thumbnail
Consulent Woonurgentie

Nijkerk

Kolkstraat 27, 3861 AK Nijkerk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€68
24 tot 28 Gelderland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

24 tot 28

Publicatiedatum:

20 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is.

Je wordt regelmatig uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De combinatie van betrokken collega’s, inhoudelijke vakkennis en ontwikkelmogelijkheden zorgen voor een fijne werkplek. Persoonlijke groei en teamontwikkeling is belangrijk. Dat betekent dat we ondernemen, kritische vragen stellen en onszelf willen verbeteren. Korte lijnen, prettige communicatie en veel vrijheid, dat typeert ons.

Gemeente Nijkerk is een sociale werkgever die investeert in een goede balans tussen werk en privé en jouw ontwikkeling. Herken je je in de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht

Als consulent woonurgentie behandel je op een zorgvuldige en efficiënte wijze aanvragen voor woningurgentie. Je informeert en adviseert inwoners over de (on)mogelijkheden van de urgentieregeling en bent verantwoordelijk voor het proces vanaf aanvraag tot de beschikking. Je voert gesprekken met inwoners en derden en onderzoekt de situatie, eventueel via een huisbezoek. Je onderhoudt contacten met o.a. woningcorporaties. Je neemt deel aan verschillende overlegvormen zowel in- als extern. Uiteraard zorg je voor tijdige en juiste vastlegging van gegevens in onze systemen.

Vereisten / knock-outcriteria

  1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

  2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de Huisvestingswet of de Participatiewet en aanverwante regelingen binnen de gemeente (benoem dit duidelijk in het cv);

  3. Uurtarief maximaal € 68,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon- werkverkeer en fee Flextender.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)

  1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening of Rechten (20 punten)

  2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Consulent/Klantmanager Woonurgentie of Inkomen (40 punten);

  3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met de Huisvestingswet of de Participatiewet en aanverwante regelingen binnen de gemeente (25 punten);

  4. Aantoonbare werkervaring in gespreksvoering en conflicthantering binnen het Sociaal Domein (15 punten).

Competenties
Je bent aantoonbaar sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie. Je bent bereid om mee te gaan in de visie van de gemeente Nijkerk, waarin het meedenken met de inwoner en maatwerk leveren centraal staan. Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van de inwoner, maar laat je niet alleen daardoor leiden. Verder ben je accuraat, kun je goed plannen en organiseren en ben je stressbestendig. Je kunt snel schakelen, je bent kritisch en realistisch en denkt in kansen. Je beschikt over overtuigingskracht.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, ma – di – wo  - do – vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 29 september 2022 van 14:00 uur tot 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 28 september 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Woonurgentie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.