thumbnail
thumbnail
Applicatiebeheerder Burgerzaken

Nijkerk

Kolkstraat 27, 3861 AK Nijkerk, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€92,50
16 Gelderland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

21-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is.

Je wordt regelmatig uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De combinatie van betrokken collega’s, inhoudelijke vakkennis en ontwikkelmogelijkheden zorgen voor een fijne werkplek. Persoonlijke groei en teamontwikkeling is belangrijk. Dat betekent dat we ondernemen, kritische vragen stellen en onszelf willen verbeteren. Korte lijnen, prettige communicatie en veel vrijheid, dat typeert ons.

Gemeente Nijkerk is een sociale werkgever die investeert in een goede balans tussen werk en privé en jouw ontwikkeling. Herken je je in de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Het initiëren en ondersteunen bij het optimale inrichten van de digitale registraties die gebruikt worden binnen het domein Burgerzaken. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van o.a.:

 • Key2Burgerzaken en Key2Betalen;

 • Afspraken- en klantgeleidingssysteem van JCC Software;

 • Aanvraagsystemen van reisdocumenten (RAAS) en rijbewijzen

Je bent gedurende de opdracht medeverantwoordelijk voor het plannen, testen en implementeren van updates en wijzigingen alsmede voor het autorisatiebeheer van de Burgerzaken applicaties.

Je onderhoudt contacten met de softwareleveranciers van de applicaties onder jouw beheer en zorgt ervoor dat foutmeldingen opgelost worden. Je denkt mee in oplossingen en procesverbeteringen.

Je monitort de externe verbindingen met het RDW en COVOG en het BRP-berichtenverkeer, signaleert foutsituaties en zorgt er mede voor dat deze opgelost worden. Ook maak je op verzoek van de organisatie rapportages, aselecte steekproeven en andere selecties ten behoeve van mailingen, enquêtes en onderzoeken.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Kandidaat is beschikbaar per uiterlijk maandag 3 april 2023 voor 16 uur per week
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, in de richting van ICT;
3. Uurtarief maximaal € 92,50 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk verkeer en fee Flextender;
4. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar als functioneel applicatiebeheerder burgerzaken bij een gemeente.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met Key2Burgerzaken en Key2Betalen (40 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het beheer van de applicaties van leverancier Centric (25 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met de rapportagetool IBM Cognos (10 punten).

Competenties

 1. Samenwerken

 2. Initiatief

 3. Een sterk ontwikkeld logisch, abstract en analytisch denkvermogen

 4. Plannen en organiseren

 5. Oplossings- en resultaatgericht

 6. Overtuigingskracht

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 23 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 22 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. Uitzend/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheerder Burgerzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.