thumbnail
thumbnail
senior Projectleider

Nieuwegein

Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
32 - 36 Utrecht

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

32 - 36

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Opdracht
Een ervaren projectleider die het vak projectmanagement verder helpt ontwikkelen. Je strategisch inzicht en kennis met het werken in een politiek-bestuurlijk omgeving maken dat je richting geeft en stuurt vanuit de verschillende inhoudelijke kaders.

Het voorbereiden, ontwikkelen en combineren van de ontwikkelopgaven vraagt om stevig project- en omgevingsmanagement. Co-creatie en participatie vinden we hierbij erg belangrijk. Daarbij vind je balans tussen de verschillende belangen van de ontwikkelende partijen, bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Je beheerst meerdere stijlen, soms verbindend, overtuigend en, waar nodig, doortastend. Met je aanstekelijke enthousiasme en daadkracht weet je voorgang te bereiken. Je bent sterk in het voeren van onderhandelingen, het aansturen van een integraal team en je hebt kwaliteit (methodisch werken) hoog in het vaandel staan.

Concreet ga je diverse projecten aansturen binnen de stad waarbij de mogelijkheid bestaat dat dit projecten zijn binnen een grotere gebiedsontwikkeling en / of op zichzelf staande projecten.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;   
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider in de afgelopen 10 jaar (30 punten);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Projectmanager Gebiedsontwikkeling binnen een gemeente (40 punten);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Projectmanager Openbare Ruimte (25 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met (burger)participatie (20 punten);
6. Een maximum uurtarief van €115,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk verkeer werk-werkverkeer én parkeerkosten (15 punten).

Competenties

 • Verbindend;

 • Proactief;

 • Sociaal vaardig;

 • Representatief;

 • Flexibel;

 • Initiatiefrijk;

 • Doortastend;

 • Overtuigingskracht.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 24 november 2023 tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De aanbestedende dienst vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Akkoord met een SROI regeling in de overeenkomst m.b.t. Social Return.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

  • Indien u beschikt over een G-rekening, zal 25% op deze rekening worden gestort. Indien u geen SNA certificaat kunt overleggen zal er 55% op de G-rekening worden gestort.

  • Indien u niet beschikt over een G-rekening, moet er per kwartaal een verklaring van betalingsgedrag van de Belastingdienst worden overlegt.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de senior Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.