thumbnail
thumbnail
Bouwkundig opzichter/Projectleider

Nieuwegein

Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
4 - 8 Utrecht

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-01-2026

Uren per week:

4 - 8

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

De afdeling Support
De afdeling support bestaat uit 4 teams: Vastgoed, Interne Dienstverlening, Beheer & Uitvoering en Regie & Advies. De missie van de afdeling is:

Wij zijn er trots op dat wij gewaardeerd worden om onze professionele dienstverlening, waardoor we met plezier ons werk doen. Je herkent ons aan een klantgerichte houding en een proactieve opstelling. Wij hebben oog voor innovatie en verbinding met onze omgeving.

Team Vastgoed
Vanuit het team Vastgoed geven we vorm aan het realiseren, beheren en exploiteren van het maatschappelijk vastgoed van Nieuwegein. We werken samen met onze partners en inwoners aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving waarin iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. We willen eraan bijdragen dat inwoners zoveel als mogelijk op eigen kracht, goed en gezond, kunnen leven. En als dat (even)niet lukt, bieden wij tijdelijk ondersteuning en bescherming zolang dat nodig is. We willen stimuleren dat Nieuwegeiners zich dicht bij huis zinvol en gezond kunnen ontspannen, in hun vrije tijd van alles kunnen ondernemen en anderen kunnen ontmoeten. Goede voorzieningen zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Opdracht
Jij zorgt samen met de collega’s ervoor dat het planmatig onderhoud (MJOP) van het vastgoed wordt ingekocht en uitgevoerd, op een zodanige wijze dat het vastgoed de vastgestelde onderhoudskwaliteit behoudt. In deze veelzijdige functie ga jij verder inhoud geven aan de volgende zaken:

  • Voorbereiden, inkopen, begeleiden en kwaliteitsbewaking van bouwkundig planmatig onderhoud waaronder binnen- en buitenschilderwerk kozijnen/ramen/deuren, reinigingswerkzaamheden, glasbewassing, aanbrengen dak veiligheidsvoorzieningen, vervangen hang- en sluitwerk, herstellen voeg-, tegel- en/of stucwerk;

  • Adviseren, inkopen, voorbereiden en begeleiden van renovaties die betrekking hebben op o.a. daken, muren en (sport)vloeren;

  • Adviseren en toetsen van bestekken en tekeningen bij renovatie en nieuwbouw;

  • Adviseren onderhoudswerkzaamheden aan/bij Monumenten.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 in richting van Techniek en/of Bouwkunde;
2. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Bouwkundig opzichter en/ of Projectleider;
3. Aantoonbare werkervaring met onderhoudswerkzaamheden aan/bij (Rijks)Monumenten (benoem dit duidelijk in het cv.).

Gunningscriteria (weging)
4. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als Bouwkundig opzichter en/of Projectleider (45 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met onderhoudswerkzaamheden aan/bij (Rijks)Monumenten (benoem dit duidelijk in het cv.) (10 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met maatschappelijk vastgoed (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring bij een gemeente > 50.000 inwoners (10 punten).

Competenties

  • Proactief;

  • Resultaatgericht;

  • Teamspeler;

  • Innovatief;

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;

  • Weet om te gaan met tegenstrijdige belangen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 5 december 2022, in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 2 december 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bouwkundig opzichter/Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.