Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Cyber Security Expert

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
36 Utrecht

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

4 feb 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 05-08-2024
Einddatum: 04-02-2025
Locatie: Utrecht/Thuiswerkplek
Uiterlijk aanbieden: uiterlijk woensdag 10-07-2024 om 12:00 uur
Selectiegesprekken: zo snel mogelijk. 
Maximum tarief*: €110-,
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Het SPARC programma is opgezet naar aanleiding van ethical hacking en red team assessments. Het omvat diverse verbetertrajecten op het gebied van cybersecurity. Het programma is gepositioneerd binnen de Centrale Platform Organisatie. 

De verbeteringen strekken zich uit over alle terreinen van cybersecurity: zowel op gebied van netwerken, implementatie van tools als procesverbetering. 
Als Cyber Security Expert ben je verantwoordelijk voor het opzetten, verbeteren en inrichten van cybersecurity processen. Het kan gaan om onderwerpen als Incident response en vulnerability management als ook protectie, detectie en isolatie.

Je werkt binnen een team van security specialisten. Je werkt nauw samen met verschillende IT Security teams die verantwoordelijk zijn voor de operationele IT security diensten binnen NS. Dit zijn onder andere Operational Risk Management, het SOC/SIEM, IAM  en IPCC.  Ook heb je relaties met de teams in de resultaatgebieden en met de consortium-partners van NS.

Hier ga je werken
Binnen NS IT kom je te werken bij CPO, de Centrale Platform Organisatie. De Centrale Platform Organisatie is gericht op samenwerking en enablement van onze IT en Business collega’s. We leveren IT dienstverlening die het fundament vormt voor een wendbare IT-organisatie en de reiziger in positieve zin raakt. Dit doen wij met focus op innovatieve producten en diensten zoals werkplek, platformisering, cyber security, developer journey en Devops & Operations.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen NS, zoals Informatie Risico Management en verschillende cyber security teams.

Dit zijn de eisen

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in IT en cybersecurity.

 • Je hebt kennis van en ervaring met IT Security producten/diensten bijvoorbeeld EDR, CASB en vulnerability management en identity en access management. 

 • Je bent in staat om cybersecurity gerichte processen, bijvoorbeeld gericht op vulnerability management, te beschrijven op basis van algemene requirements. 

 • Je hebt basiskennis van cybersecurity om het gesprek met je collega’s in het SOC/SIEM zowel als IAM en cloud-security gedegen te kunnen voeren. 

 • Je legt actief contacten met personen die je nodig hebt om tot resultaat te komen.

 • Je bent vasthoudend om resultaat te bereiken.  

 • Je bent bekend met werken op zowel een agile manier als op projectbasis.

 • Je bent in staat de relevante bedrijfsprocessen en bedrijfsknelpunten te onderkennen en te begrijpen. Dit stelt je in staat om problemen te analyseren en oplossingen voor te stellen.

 • Je bent een teamspeler, deelt je informatie en kan omgaan met (opbouwende) kritiek van je collega’s.

 • Je beschikt over een ruim empathisch vermogen, bent initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig, en zelfstandig.

 • Je bent communicatief sterk en hebt commerciële vaardigheden. Daarnaast beschik je over een goed vermogen tot samenwerken, conflict hanteren en onderhandelingsvaardigheid.

 • Daarnaast beschik je over een goed vermogen tot samenwerken, conflict hanteren en onderhandelingsvaardigheid. 

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Cyber Security Expert die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.