thumbnail
thumbnail

Corporate recruiter techniek

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
36 Utrecht

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 01-07-2024
Einddatum: 31-12-2024
Locatie: Utrecht
Uiterlijk aanbieden: 12-06-2024 10:00 uur 
Selectiegesprekken: 17-06-2024
Maximum tarief*: €80,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen

 • Je zorgt met je team voor optimale werving & selectieprocessen en hebt diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en business in het technische werkveld

 • Jij zorgt voor de beste candidate- en business experience. 

 • Een dynamische rol in een leuke, diverse en ambitieuze omgeving.

Jurgen: "Ook echt feeling krijgen met ons product ‘de trein’ en de operatie hierachter, en de passie van de mensen maakt de functie van corporate recruiter techniek extra leuk en afwisselend."

Dit ga je doen als Corporate recruiter techniek
Jaarlijks realiseren we binnen het Corporate recruitmentteam techniek zo’n 200 matches, variërend van functies inhoudelijk in de techniek tot management posities. Jij werft hoog opgeleide technisch professionals, zoals werktuigbouwkundige en (elektrotechnische) engineers, projectmanagers en management posities voor in de operatie van NS. 

Recruitment heeft voor jou geen geheimen, je zet state of the art methoden in om de meest geschikte kandidaten te vinden voor jouw vacatures. Je neemt jouw kennis van de technische markt mee, weet waar de beste kandidaten zijn en hoe de markt in elkaar zit. Jij weet wat hoogopgeleide technisch professionals belangrijk vinden en speelt hierop in, om deze schaarse doelgroep voor NS naar binnen te halen. We hebben hen echt wat te bieden! Jij: 

 • Zorgt voor een optimale candidate experience. 

 • Onderhoudt warm contact met de business en deelt je expertise. 

 • Stuurt proactief op kwaliteit, snelheid en toegevoegde waarde.

 • Werkt aan de continue verbetering van NS recruitment op jouw vakgebied.

 • Bent bewezen succesvol in een complexe, corporate omgeving.

 • Werkt fact-based en resultaatgericht. 

Hier ga je werken
We hebben met het team een plek dichtbij Utrecht Centraal, het hoofdkantoor van NS. We zitten daar zeker een dag of meer in de week. De functies waarvoor je werft zitten op verschillende plekken in het land. Een grote revisie locatie van NS zit in Haarlem en daar hebben we regelmaat verschillende vacatures openstaan. Ook handig als je daar met regelmaat aansluit en samen met de business de bezetting op peil houdt. Verder hebben we ook verschillende onderhoud- en service locaties en loop je letterlijk tussen de treinen die bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt krijgen. Gave omgevingen waar je het werk ook daadwerkelijk ziet en natuurlijk ook toegankelijk kan maken voor onze kandidaten

Dit zijn de eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau 

 • Je hebt minimaal 5 jaar recruitment ervaring opgedaan in een corporate omgeving 

 • Recruitment ervaring in techniek of operationele omgeving is een pre

 • Kennis van Ubeeo (ATS) en SuccessFactors is een pre

 • Een vernieuwende visie op recruitment en sourcing

 • Organisatiesensitiviteit, omdat je daarmee dingen voor elkaar krijgt binnen NS

 • Resultaatgerichtheid, we willen de beste recruitmentafdeling van Nederland worden en werken fact-based

 • Tenslotte ben je communicatief vaardig

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Corporate recruiter techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.