thumbnail
thumbnail
Bedrijfsjurist contractenrecht

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Juridisch
Sluit over 44 dagen
€105
36 Utrecht

Publicatiedatum:

21-02-2023

Sluitingsdatum:

15-05-2023

Begindatum:

15-05-2023

Einddatum:

01-12-2023

Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Bedrijfsjurist contractenrecht
Locatie: Utrecht
Startdatum: 15-05-2023 (starten per 01-05-2023 in overleg)

Einddatum: 01-12-2023
Optie op verlenging: Nee
Uren per week: 36 uur (32 uur in overleg)
Uiterlijk aanbieden voor: Maandag 27 februari 11:00 uur
Selectiegesprekken zijn op: 1e gesprek op ma 6 maart va. 13:00 uur, 2e gesprek op woensdag 8 maart tot 13:00 uur.

Maximum tarief: €105
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Dit ga je doen
Jij bent binnen deze opdracht werkzaam voor met name de bedrijfsonderdelen Commercie & Ontwikkeling en Operatie van NS, waarbij de nadruk zal liggen op het contractenrecht. Je krijgt te maken met uiteenlopende juridische vraagstukken:

• Diverse contractuele vraagstukken van interne en externe klanten met betrekking tot (uitbreiding van) onze deur-tot-deur-diensten;

•  Je vertegenwoordigt NS bij de geschillencommissie
• Het adviseren over Europese regelgeving, zoals Reizigersrechtenverordening, maar ook de Toegankelijkheidsrichtlijn;
• Het ondersteunen van het BidTeam bij inschrijving op aanbestedingen.

Alle voorkomende vragen, zaken en geschillen op het gebied van een grote verscheidenheid aan contracten passeren de revue. Je houdt vakinhoudelijke ontwikkelingen goed in de gaten en vertaalt die naar de (NS) praktijk. Je beoordeelt, onderhandelt en stelt diverse overeenkomsten op. Ook faciliteer je bij het oplossen van (internationale) geschillen, al dan niet in samenwerking met externe advocaten. Je ondersteunt de business in inkoop- en aanbestedingstrajecten en bent verantwoordelijk voor de juridische kwaliteit van de contractdocumentatie. Je vindt het leuk om veel onderdelen van het bedrijf te zien en een grote diversiteit aan juridische vraagstukken op te pakken.

Hier ga je werken
NS Legal bestaat uit circa 50 FTE: juristen, andere professionals en ondersteuners die bijdragen aan het behartigen van het belang van NS, het waarborgen van de juridische integriteit en de vorming en realisatie van de strategische, operationele en commerciële doelstellingen van NS. NS Legal biedt juridische ondersteuning op de voor NS relevante rechtsgebieden en door het signaleren en beheersbaar maken van juridische risico's. NS Legal werkt zowel op groepsniveau als vanuit juridische teams die gepositioneerd zijn in de bedrijfsonderdelen Operatie, Commercie & Ontwikkeling, Stations en Abellio. Deze rol is primair bij de bedrijfsonderdelen Commercie & Ontwikkeling en Operatie.

Dit zijn de eisen
Je beschikt over WO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde wo-opleiding rechten.
• Je beschikt over minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring bij een advocatenkantoor of bij een soortgelijke organisatie qua omvang/complexiteit.
• Je hebt ervaring met en bent goed in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van contracten. Ook heb je ervaring met beslechting van geschillen.

• Je beschikt over brede kennis op het gebied van contractenrecht. Kennis van Europees recht is een pre.
• Je bent initiatiefrijk, besluitvaardig en sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie (goede beheersing van de Engelse taal).
• Je hebt een praktische instelling, maakt de vertaalslag van een juridische probleemanalyse naar een praktisch toepasbare oplossing.
• Je weet uit de praktijk wat proactief en zelfstandig werken je oplevert. Een stevige gesprek ga je niet uit de weg; sterker nog hierin herken je jouw kwaliteit.Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bedrijfsjurist contractenrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.