thumbnail
Business controller

(MP) Gemeente Woerden

Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden, Nederland

Overig
Sluit vandaag
Geen maximum
24 Utrecht

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

09-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

24
 
Wat ga je doen?

 • Wie zijn wij?
  Wij zijn Strategie, Financiën en Control, gericht op het optimaliseren van de organisatie. Wij houden ons bezig met strategie, sturing, beheersing, toezicht en verantwoording. Dit doen wij met heldere en toepasbare adviezen vanuit een sterk onafhankelijk positie met oog voor het benutten van kansen om de bedrijfsvoering te verbeteren waarbij wij continu de verbinding opzoeken. Het team bestaat uit de volgende pijlers: strategie, audit & informatieveiligheid, P&C en financieel beleid, business control, inkoop en deinrichting en de uitvoering van de financiële administratie.


  Wat neem je mee?
 • Ook heb jij de Wow factor!
  • Wat krijg je terug? 
   Wanneer je voor de gemeente Woerden en Oudewater werkt kun je zowel de verdieping als de breedte opzoeken. De organisatie is in verandering wat zorgt voor een innovatieve en dynamische werksfeer met veelzijdige projecten. Kom je bij ons werken als controller dan krijg je van ons alle vrijheid om hier de invulling aan te geven die bij jou het beste past.        

    


    
 • Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Business controller die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.