thumbnail
thumbnail
OM projectleider instroom en selectiviteit

Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

26 sept 2022

Einddatum:

26 sept 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

20 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Functieomschrijving

Als projectleider instroom en selectiviteit VVC (veelvoorkomende criminaliteit) zorg je ervoor dat we als OM de goede zaken binnenkrijgen en dat de zaken snel en adequaat worden opgepakt. Hiervoor duik je in de wereld van procesoptimalisatie en bedrijfsvoering. Tegelijkertijd verbind je dit aan één van de inhoudelijke opgave waar we als politie en OM voor staan: de keuzes die wij maken zijn herkenbaar, merkbaar en zichtbaar. Je gaat als projectleider aan de slag met een concreet experiment op het gebied van instroom en selectiviteit dat je in gezamenlijke opdracht van OM en politie gaat uitwerken, uitvoeren en evalueren. Je werkt hierin samen met collega’s vanuit zowel het primaire proces, beleid, communicatie en bedrijfsvoering. Je formuleert gezamenlijke doelstellingen en zorgt voor een deugdelijke monitoring en verantwoording van (tussentijdse) resultaten. Bij de start van het project denk je na over hoe resultaten geborgd kunnen worden en op welke wijze ook niet cijfermatige opbrengsten gebruikt kunnen worden in de verantwoording. Je zorgt ervoor dat ideeën tot actie leiden en niet blijven hangen op papier, je maakt snel de vertaling van doelen naar doen. Je komt te werken binnen de afdeling Beleid, Strategie en Recherche van het parket Oost-Brabant, jouw opdrachtgevers zijn zowel de politie als het OM.

De Eisen

  • U heeft het CV bijgevoegd van de aangeboden Kandidaat in de map bij deze eis, waaruit aantoonbaar de werkervaring blijkt zoals in de offertaanvraag, de eisen en de wensen is beschreven. Het CV is maximaal 5 pagina’s lang en geschreven in de Nederlandse taal.

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde opleiding op hbo niveau.

  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van projectmanagement.

  • De kandidaat toont middels een voorbeeld aan dat hij/zij werkervaring heeft met het begeleiden van grote/impactvolle projecten in soortgelijke opdrachten.

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Inschrijver vult hieronder de naam van de Kandidaat in en het telefoonnummer voor het maken van een eventuele afspraak voor een Interview.

  • Inschrijver vult hieronder de NAAM en Functie in van de persoon die de eventuele overeenkomst ondertekent. Dit is de rechtsgeldig tekenbevoegde wat blijkt/volgt uit het uittreksel van de KvK of een door deze rechtsgeldig tekenbevoegde gevolmachtigd persoon. Indien een volmacht van toepassing is dient deze in de map bij deze vraag te worden gevoegd.

  • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de strafrechtketen

  • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen beleid, strategie en recherche

  • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring bij de Politie

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de OM projectleider instroom en selectiviteit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.