thumbnail
thumbnail

Gedragswetenschapper

Raadhuisplein 1, 9411 NB Beilen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Drenthe

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Organisatie
De gemeente Midden-Drenthe is voortdurend in ontwikkeling. Er werken ongeveer 300 medewerkers. Kenmerkend voor onze organisatie is dat de lijnen met het bestuur kort zijn. Met elkaar zorgen we voor een organisatie die haar inwoners optimaal bedient. We hebben ambitieuze doelen waar we iedere dag hard aan werken. Dat vraagt om inzet, creativiteit én samenwerking met mensen binnen en buiten het gemeentehuis.

De Knock-out en gunning:
1. Een afgeronde opleiding op minimaal wo niveau in de richting van gedragswetenschappen;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als gedragswetenschapper in de jeugdzorg;
3. Aantoonbare kennis van jeugdwet, Zvw en wmo;
4. Beschikbaar voor 24 uur per week;

Gunning-/selectie criteria:
5. Afgeronde cursus/opleiding jeugdwet, Zvw en wmo; (30 punten)
6. Aantoonbare werkervaring met het aanschuiven bij beschermtafels en klachtgesprekken; (25 punten)
7. Aantoonbare werkervaring met veiligheid casuïstiek; (25 punten)
8. Aantoonbare werkervaring met het coachen van medewerkers. (20 punten)

Functie uitvraag:
Als Gedragswetenschapper/praktijkbegeleider ben je in dienst van de gemeente en maak je deel uit van het team Jeugd en de gemeente. Fysiek werk je vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het CJG is een samenwerkingsverband tussen GGD Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe. Het CJG biedt ondersteuning bij opgroeien en opvoeden.

Samen met jeugdige, ouders en/of verzorgers wordt onderzocht wat de vraag is en welke oplossingen mogelijk zijn, waarbij wordt uitgegaan van de eigen kracht en het netwerk. Daarnaast leidt het CJG bij complexe opvoedvragen naar de niet vrij toegankelijke jeugdhulp.

In deze functie adviseer, begeleid en coach je collega’s op inhoud. Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlenging en implementeert wijzigingen en verbeteringen. Daarnaast ben je een schakel in de verbinding tussen beleid en uitvoering en in de samenwerking met de ketenpartners.

Verdere werkzaamheden:

 • Draagt zorg voor coaching en supervisie in het CJG o.a. door caseload- en dossierbesprekingen om medewerkers inhoudelijk te versterken

 • Adviseert CJG-medewerkers bij het nemen van (kern)beslissingen

 • Draagt zorg voor deskundigheidsbevordering, organiseert en coördineert dit met het team

 • Vertaalt relevante (jeugdhulp) ontwikkelingen naar innovaties en doelstellingen t.b.v. het inhoudelijk beleid, methodische richtlijnen en uitvoeringstaken van het CJG, met een heldere visie op ‘de bedoeling’ van de jeugdhulp/wet

 • Levert een inhoudelijke bijdrage aan (inter-)regionale overlegstructuren en projecten

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 11 (cao-gemeenten)

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.  

Planning:
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in de week van 17 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender daarom de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender via de facturatiemodule van Flextender. Als u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord met deze constructie de opdracht uit te voeren.

 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

  • Als de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

  • Als de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Gedragswetenschapper die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.