Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Chief Information Security Officer (CISO)

MBO Amersfoort

De Nieuwe Poort 21, 3812 PA Amersfoort, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
10 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

10

Publicatiedatum:

20 mei 2023

Organisatie
MBO Amersfoort staat voor ondernemend, verbindend en kundig. Werken bij MBO Amersfoort is werken met gemotiveerde studenten in een situatie die dicht bij de beroepspraktijk ligt. Bij MBO Amersfoort is iedereen welkom met elke achtergrond. Onze studenten en docenten kennen elkaar. Dat draagt bij aan een sfeer waarin respect, betrokkenheid en je veilig voelen voorop staan. Ons uitgangspunt is ‘lerend werken en werkend leren’. Wij werken nauw samen met bedrijven en instanties voor een goede afstemming van onderwijs en aansluiting op de beroepspraktijk. Hiervoor beschikken wij over een aantal leerbedrijven, waar onderwijs -onder de noemer Onderwijs in Bedrijf- een extra dimensie krijgt. MBO Amersfoort is een regionaal opleidingen centrum (roc) met vestigingen in Amersfoort en Utrecht.

Opdracht
De dienst Informatiemanagement en ICT is volop in beweging. Als meewerkend CISO werk je mee aan het adviseren over de inzet van ICT-instrumenten, treedt je op als intermediair en ben je in staat om projecten te leiden van de afdeling IM&ICT.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van bedrijfskundige informatica achtergrond;
2. Aantoonbare werkervaring met de inhoud van de AVG (benoem dit duidelijk in het cv.);
3. Maximaal uurtarief van €110,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het adviseren, implementeren en uitvoeren van het informatiebeveiligingsbeleid bij een bedrijf in de afgelopen 5 jaar (schrijf tenminste 1 voorbeeld uit in het cv.) (20 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met de ITIL v4, BiSL, BIV-classificatie (benoem dit duidelijk in het cv.) (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen en geven van trainingen (benoem dit duidelijk in het cv.) (20 punten);
7. Aantoonbare kennis van de laatste ontwikkelingen op informatiebeveiliging (20 punten);
8. Aantoonbare kennis en werkervaring met het beheren van applicaties en optimaliseren van processen (benoem dit duidelijk in het cv.) (20 punten).

Competenties

 • Eigenaarschap;

 • Klantgericht;

 • Leervermogen;

 • Lef;

 • Open mind;

 • Pionieren;

 • Adviseren en communiceren;

 • Analytisch;

 • Overtuigingskracht;

 • Ondersteunend.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.  

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in week 23 en/of week 24. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 2 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Chief Information Security Officer (CISO) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.