thumbnail
thumbnail
Projectmanager Kwaliteit

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 3 dagen
€ 120,00
16-24 uur Gelderland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

31-01-2023

Begindatum:

09-02-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

16-24 uur

Omschrijving van de opdracht
Als kwaliteitsteam optimaliseren we op dit moment werkprocessen, instructies, brieven en protocollen. We zijn tevens vraagbaak en sparringpartner voor de verschillende teams voor juridische kwesties en systeeminrichting en adviseren hen op hun vakinhoudelijke achtergrond over ontwikkelingen en de consequenties hiervan.

We willen een bredere strategische scope en een diepere impact op het gebied van kwaliteit realiseren in onze organisatie. Onze adviesrol willen we optimaal inzetten aan de voorkant van het proces. Immers; een goed ontwikkeld kwaliteitsbewustzijn en een stevig verankerd kwaliteitsmanagementsysteem in onze organisatie is ondersteunend aan de motivatie van medewerkers en management. Daarbij is het van belang om doelgericht een continu verbeterproces te implementeren om de kwaliteit blijvend te verhogen en daarmee de prestaties van de organisatie structureel te verbeteren.En dat geldt niet alleen voor elk kwaliteitsaspect afzonderlijk, maar vooral integraal.

We willen de kanteling van uitvoerend naar strategisch adviserend realiseren. Wij zijn daarom op zoek naar een Projectmanager Kwaliteit die samen met ons handen en voeten geeft aan deze visie. 

 Verantwoordelijkheden  

 1. Je bent een stevige persoonlijkheid die senioriteit uitstraalt en beschikt over empathisch en samenbindend vermogen, humor en uitstekende communicatieve vaardigheden

 2. Je kunt goed analyseren en signaleert verbeterpunten

 3. Je kunt goed relativeren en ideeën omzetten in processen en resultaten

 4. Je kunt veranderingen in gang zetten en borgen

 5. Je beschikt over organisatiesensitiviteit

Eisen

 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 9 februari 2023 tot en met 30 juni 2023 voor 16-24 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 • Minimaal HBO werk- denk niveau, passend binnen het werkveld

 • Goede kennis van relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het vakgebied

 • Aantoonbare ervaring in het werkveld

Competenties

 • Lef

 • Betrouwbaar

 • Resultaatgericht

 • Enthousiast

 • Professioneel (collegialiteit en samenwerking)

 • Analytisch vermogen

 • Initiatiefrijk, ondernemend, proactief en daadkrachtig

 • Plannen en organiseren (projectmatig werken)

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectmanager Kwaliteit die deze organisatie zoekt?