thumbnail
Inkomensconsulent

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Financieel-administratief
Sluit vandaag
€ 80,00
24 tot 32 uur Gelderland

Publicatiedatum:

01-08-2022

Sluitingsdatum:

10-08-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24 tot 32 uur

Functiebeschrijving
Het oppakken van deeltaken van consulenten inkomen. Dit betreft werkzaamheden die momenteel veel aandacht vragen. Hierbij kun je denken aan aanvragen en mutaties leefgeld Oekraïne, mutaties binnen de Participatiewet waaronder belastingaanslagen, aanvragen van energietoeslag enz.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2022 tot en met 31 december 2022 voor 24 tot 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Relevante werkervaring op het gebied van PW/IOAW/IOAZ

  • HBO werk- en denkniveau

  • Kennis van digitale informatiesystemen

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Inkomensconsulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.