thumbnail
thumbnail
Senior Lead Endpoint Specialist

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
40 Zuid-Holland

Begindatum:

9 okt 2023

Einddatum:

9 apr 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

11 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Het team Modern Workplace voorziet KVK collega’s van moderne IT middelen waardoor ze veilig, tijd- & locatie onafhankelijk, productief en met plezier (samen)werken. Voor het verder ontwikkelen van de moderne werkplek zijn wij opzoek naar een Senior Lead Endpoint specialist.

Als Senior Lead Endpoint specialist werk je mee aan de roadmap en breng je nieuwe technologieën mee ter verbetering van de Modern Workplace (technisch en procesmatig). Je neemt een belangrijke rol in het design, de planning, de uitrol/adoptie en het onderhoud van de gebruikersgerichte oplossingen.

KVK is op zoek naar iemand met minimaal 5 jaar ervaring als Endpoint specialist op enterprise niveau. Specialist in het Microsoft 365 ecosysteem, met als focus de Endpoint. Powershell scripting en automation kent geen geheimen en kennisoverdracht en -borging is een integraal onderdeel van je werkzaamheden. Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van een High & Low level designs. Je weet functionele behoeften te koppelen aan technische oplossingen en deze ook toe te passen. Daarnaast draag je de principes van Modern Workplace uit aan de staande organisatie en begeleid je deze bij de implementatie.

Kandidaatomschrijving

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Plannen en organiseren
Vertaalt doelstellingen in concrete acties en activiteiten en organiseert middelen en werkzaamheden zodanig dat de gemaakte tijdsplanning wordt behaald.

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst. Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Eisen

 • Kandidaat heeft aantoonbaar hbo werk- en denkniveau

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbaar Ervaring ervaring als Endpoint specialist met als focusgebied van MEM/Intune, Active Directory, PKI, hardening en beveiliging. Zowel conceptueel als technisch.

 • Kandidaat is in bezit van een certificaat voor M365 Enterprise Administrator Expert

 • Kandidaat is in het bezit van een certificaat voor M365 Modern Desktop Administrator Associate

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met (virtuele) werkplekconcepten en lifecyclemanagement

 • Kandidaat heeft aantoonbare opdracht(en) voor het (opnieuw) inrichten van een veilige (beheer)werkplekvoorziening icm met cloud en/of on-premises MDM technologieën. Zowel technisch als functioneel.

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met het bouwen van Powershell scripts, automation, tasksequences, packaging, driverpacks, images, software distributie, policies

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en aantoonbaar ervaring met het maken van High level en detail design

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met Endpoint, high/low level design, planning, uitrol/adoptie van de nieuwe (Endpoint) technologieën en reactief & pro-actief onderhoud (Eat your own dog food- principe)

Gunningscriteria

 • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar)

 • Kandidaat heeft een certificaat voor MCSE Cloud & Infrastructure

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met werken in SCRUM teams

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met het werken onder (referentie) enterprise architectuur NORA.

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met het beheren van Citrix omgevingen op Enterpise niveau

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Lead Endpoint Specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.