thumbnail
Senior Automation Tester C#

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
100
40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

30-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-09-2023

Functiebeschrijving
De Kamer van Koophandel is een moderne publieke dienstverlener die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online beschikbaar stelt. We helpen ondernemers starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft, maar laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf. Een moderne ICT-afdeling helpt de organisatie om hierin succesvol te zijn. Je gaat deel uitmaken van een scrumteam waarbinnen er behoefte is aan een senior tester met ervaring in testautomatisering. Dit scrumteam is verantwoordelijk voor het maken van een nieuwe applicatie voor KVK medewerkers.

Als Senior testautomatiseerder met ervaring in performancetesten zorg je met de andere testers in het projectteam voor een uitbreiding van de bestaande geautomatiseerde testen voor API's en frontend. Je bent net als de huidige testers verantwoordelijk voor alle voorkomende testwerkzaamheden van dit Agile team. Je gaat je in de breedte van het testvak bezighouden met de testvoorbereiding, uitvoering, automatisering, inrichting van de buildpipelines. Je hebt veel ervaring met het opzetten, onderhouden en verbeteren van testprojecten die met Java, Selenium Webdriver en Cucumber zijn opgezet. Daarnaast ondersteun je bij de opzet en uitvoering van performancetesten met Gatling.

Profiel

 • Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

 • Communiceren: Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

 • Overtuigingskracht: Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

 • Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Nauwkeurigheid: Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

Eisen en gunningscriteria

 • Kandidaat heeft aantoonbaar hbo werk- en denkniveau

 • Kandidaat is in het bezit van certificering minimaal A of B - A:ISTQB® en/of B: TMap NEXT®

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Senior Testautomatiseerder

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Selenium Webdriver en Cucumber

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Performance Tester

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Gitlab-ci/Jenkins, Docker en Kubernetes

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Agile/DevOps/Scrum

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met het opzetten van testframework, bij voorkeur back-end en front-end

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met testautomatisering bij een soortgelijke overheidsorganisatie

 • Aanbieder mag maximaal 1 cv indienen

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Automation Tester C# die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.