thumbnail
thumbnail

Scrummaster deta-vast

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
60
40 Zuid-Holland

Begindatum:

10 apr 2023

Einddatum:

10 mrt 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

15 mrt 2023
KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Met scrum teams is KVK continu bezig om ondernemers een optimale online-ervaring te bieden voor de producten en diensten van KVK. Voor de group solide fundament zijn we op zoek naar een ervaren scrum master voor drie van onze teams. Teams die tot voor kort nog volledig middels waterval methodiek werkten en nu kennismaken met de basisprincipes van agile en kanban.

Jij bent vakkundig, marktgericht en analytisch sterk. Complexe materie vertaal jij eenvoudig in heldere analyses die je overtuigend weergeeft richting Product Owners, teamleden en zo nodig buiten het Scrum team. Binnen het team motiveer jij je teamleden en creëer je een inspirerende omgeving waarin focus, feedback en innovatie centraal staan. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar een Scrummaster voor op deta-vast constructie, waarbij je na 11 maanden detachering in vaste dienst treedt bij KVK.

Als Scrummaster ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en optimaliseren van het scrumproces en het faciliteren van Scrum events zoals retrospectives. Je werkt samen met andere Scrummasters aan het optimaliseren van processen om steeds beter en effectiever te werken. Jij zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten en je ondersteunt Product Owners bij een goede invulling van hun rol. Kortom je begrijpt als geen ander de ontwikkelingen die een team doormaakt, hanteert de principes die op dat moment nodig zijn en herkent mogelijke conflicten tijdig en weet ze op te lossen.

Je begrijpt als Scrum master wat erbij komt kijken om een kwalitatief goed dienst te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met techniek rondom infrastructuur en ervaring met het toepassen van scrum/kanban binnen grotere organisaties en dan met name op de teams die voorheen middels waterval werkten. Op de persoonlijke kant kun je goed coachen en inspireren. Je kan het team aansporen om zelf eigenaarschap te nemen over proces, backlog en de omgeving, ook weet je, indien nodig, tegengas te geven. Je kunt dus coachen, faciliteren en een voorbeeld zijn voor anderen.

Let op: Het is niet verplicht, maar de voorkeur gaat uit naar een deta-vaste constructie. Anders blijft het bij inhuur met daarna een verlengingsoptie.

Wat we jou bieden
Je wordt in de eerste instantie ingehuurd voor 11 maanden maanden. Je komt daarna in dienst bij KVK. Een uitdagende functie binnen een landelijke organisatie die een grote transformatie doormaakt en maatschappelijk relevant is. Een functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Wat we jou verder te bieden hebben:

- Een fulltime functie met een passend salaris ARAR schaal 10 - min. € 3215,12 en max. € 5118,18 bij 40 uur;
- Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Het tarief is all-in inclusief reiskosten. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Kandidaatomschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Resultaatgericht

Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is daarnaast aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-03-2023

Sluiting inschrijving tender: 24-03-2023

Cv beoordeling: 24-03-2023

Gesprekken: tussen 27-03-2023 en 31-03-2023

Gunningsbesluit: 31-03-2023

Voorlopige gunning: 31-03-2023

Startdatum: 10-04-2023

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Scrummaster deta-vast die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.