thumbnail
thumbnail
IT Architect

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
110
40 Zuid-Holland

Begindatum:

17 okt 2022

Einddatum:

17 okt 2023

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

15 sept 2022
De Kamer van Koophandel voert een digitaliseringsstrategie waarbij de dienstverlening op alle vlakken wordt gedigitaliseerd. Daarom is het continu nodig om veranderingen door te voeren in het IT-landschap en processen. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Deze veranderingen en het beheren daarvan worden per Group uitgevoerd. Voor het ontwikkelen van architectuurkaders voor veranderinitiatieven die betrekking op de Registers en de backoffice systemen van KVK  zoeken wij een ervaren IT Architect die ons kan helpen met onze missie zodat ondernemers moeiteloos hun zaken met de KVK kunnen regelen en zorgeloos kunnen ondernemen. Het werkgebied van deze IT Architect ligt voornamelijk in de Group Registers.

Als IT Architect lever je zelfstandig solution architecturen op, die betrekking hebben op functionaliteiten t.b.v. opgave verwerking voor het Handelsregister, UBO en LEI, export documenten en koppelvlakken met o.a. Notarissen. Je hebt ruime ervaring in het opstellen van (solution) architecturen voor web based platformen en zaakgericht werken. Je houdt je actief op de hoogte van opkomende technologieën. Je stemt in eerste instantie goed af met de domein-/grouparchitect(en) waar de betreffende (solution) architectuur zal worden gebruikt, maar ook met andere collega-architecten in andere disciplines. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in een gedragen oplossing. 

Je hebt minimaal een opleiding HBO Informatica, met de nadruk op Architectuur en ervaring met het opstellen van (solution en/of applicatie) architecturen om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen van KVK. De omgeving waarin je terecht komt richt zich op oplossingen voor Online omgevingen waar de ondernemer zijn zaken kan regelen, en een back office omgeving waar web based applicaties gebruikt worden met veel koppelvlakken en integratievraagstukken. Architectuur zie jij als stuurinstrument voor het realiseren van doelstellingen van de KVK en je weet dat op overtuigende wijze uit te dragen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve– en adviesvaardigheden.
Je kunt makkelijk schakelen met de verschillende disciplines binnen en buiten IT en weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken. 

Kandidaatomschrijving

Klantgericht
Signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen en behoeften van de interne klanten (collega's van eigen en andere afdelingen) en externe klanten om deze tevreden te stellen. Servicebereidheid en klanttevredenheid staan voorop.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Organisatiesensitiviteit
Heeft inzicht in en is alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en kan daar adequaat op inspelen.

Kwaliteitsgericht
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-09-2022

Sluiting inschrijving tender: 26-09-2022

Cv beoordeling: 26-09-2022

Gesprekken: tussen 28-09-2022 en 05-10-2022

Gunningsbesluit: 05-10-2022

Voorlopige gunning: 05-10-2022

Startdatum: 17-10-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de IT Architect die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.