thumbnail
thumbnail
Domein Architect Frontend

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

17-01-2023

Sluitingsdatum:

26-01-2023

Begindatum:

10-02-2023

Einddatum:

10-02-2024

Uren per week:

40

Functiebeschrijving
De Kamer van Koophandel (KVK) voert een digitaliseringsstrategie, waarbij de dienstverlening op alle vlakken wordt gedigitaliseerd. Het is daarom nodig om continu veranderingen door te voeren in het IT-landschap, processen en ook de mindset. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Dit alles in het belang van de klanten van KVK = ondernemers. De veranderingen en het beheren daarvan, worden per bedrijfsdomein uitgevoerd. De organisatie van KVK is ingericht in 6 Groups (ca. 200 fte per Group) en een aantal stafafdelingen. De dienstverlening van de Groups zijn in principe gericht op een ontwikkelfase van een onderneming. De bedrijfsdomeinen vallen samen met een Group, waardoor elke Group een Domein Architect heeft. De dienstverlening van deze group is gericht op ondernemers die hun bedrijf verder willen laten groeien/ uitbreiden. De inhoudelijke focus van deze group ligt daardoor op Informatie & advies. In de group zijn drie Dev/Ops teams, paar contentteams, drie adviesteams gepositioneerd en drie Center of Expertises op de vakgebieden marketing, data analytics en evenementen. De Dev/Ops teams zijn hoofdzakelijk frontend georiënteerd, die voornamelijk werken met programmeertalen C# en .net. Er wordt door een paar van deze teams een bijdrage geleverd aan 'mijn KVK'. Momenteel lopen er in deze group twee hele grote implementatietrajecten van twee IT systemen (saas oplossingen), ter vervanging van het huidige CMS en het CRM systeem. Integratie vraagstukken zijn hierbij voor de IT Architect een interessante uitdaging. Voor de applicatiesystemen die worden ingekocht dient KVK zich te houden aan de (Europese) Aanbestedingsregelgeving.

Vormgeven aan een kernachtige en samenhangende architectuurproducten (just in time and just enough architecture) om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen van KVK. Dat is de kern van jouw rol als ervaren Domein Architect IT. Architectuur zie jij als stuurinstrument voor ondersteuning bij besluitvorming en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Je weet de gecreëerde architectuurproducten op overtuigende wijze uit te dragen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve– en adviesvaardigheden. Als Domein Architect IT heb je een specifiek aandachtsgebied (bedrijfsdomein), waarbinnen je verantwoordelijk bent voor het 'onder architectuur' realiseren van IT veranderingen, door bij te dragen aan de besturingsfuncties van het betreffende domein. Niet alles is uitgestippeld en dat heeft zo zijn charme. Je kan veel meedenken en bouwen om de KVK future proof te houden, ook qua architectuur. Je treedt op als sparringpartner voor stakeholders en draagt tevens actief bij aan verdere professionalisering van de architectuurfunctie binnen KVK.

Kandidaatomschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Impact
Maakt een positieve indruk en wekt vertrouwen bij anderen leden van het team en daarbuiten.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Organisatiesensitiviteit
Heeft inzicht in en is alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en kan daar adequaat op inspelen.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Domein Architect Frontend die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.