thumbnail
thumbnail

DevOps Engineer team DaVinci

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
40 Zuid-Holland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Opdrachtomschrijving

KVK is op zoek naar een DevOps Engineer. Als DevOps Engineer maak je deel uit van een dynamisch Scrum Team bij KVK, bestaande uit gedreven Dev Engineers, een toegewijde Scrum Master en een Product Owner. Samen met jouw team werk je volgens een kwartaalcadans aan het verwezenlijken van diverse oplossingen ter ondersteuning van de strategische doelen op het gebied van klantcontact.

Je ontwerpt, ontwikkelt/configureert, beheert, wijzigt en test oplossingen voor applicaties, rekening houdend met technische en functionele eisen. Je stemt af met de Product Owner over de wensen vanuit de business/klant. Daarnaast stem je af met andere teams om de samenhang in producten te bewaken en tot integraal afgestemde resultaten te komen.
Je bent proactief in het identificeren van kansen voor het optimaliseren van IT-applicaties en processen, waarbij je initiatief neemt om verbeteringen in gang te zetten.Je voert analyses uit om de software continu te monitoren, gevolgen in kaart te brengen en de kwaliteit te bewaken. Je streeft naar een gebruikersvriendelijk en kwalitatief goed product.Je besteed veel tijd aan innovatie en kennisdelen met je KVK collega's.

Wij zijn op zoek naar de juiste kandidaat die scherp, analytisch en inhoudelijk gericht is. Je hebt ervaring met Agile werken en value delivery in een sprint/kwartaal cadans. Vanuit je kennis en expertise leg je de lat hoog voor je collega's en voor jezelf. Je bent professioneel, gedreven en ambitieus, je laat de uitdaging pas los als er een oplossing is. En wat neem je verder mee:

• Afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur in Informatica;
• Minimaal 3 jaar ervaring met IT-oplossingen;
• Kennis van SaaS technologie en integratiemogelijkheden, met het vermogen snel externe kennis te absorberen;
• Ervaring met API-integraties;
• Kennis van CCaaS oplossingen en telefonie technologieën is een pré;
• Ervaring met Agile (Scrum/DevOps) werken binnen een scaled framework;
• Ervaring en/of affiniteit met software development is een pré;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Sterke troubleshooting en probleemdiagnosevaardigheden.

Kandidaatomschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Nauwkeurigheid
Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 28-03-2024

Sluiting inschrijving tender: 08-04-2024

Cv beoordeling: 08-04-2024

Gesprekken: tussen 11-04-2024 en 18-04-2024

Gunningsbesluit: 18-04-2024

Voorlopige gunning: 18-04-2024

Startdatum: 01-05-2024

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Eisen

Opleiding

Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar)

Kennis

Kandidaat heeft een Agile mindset en heeft kennis van Scrum

Ervaring

Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie met IT oplossingen

Ervaring

Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en testen van API's en algemene kennis heeft van API-integraties (OpenAPI)

Ervaring

Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met complexe IT projecten bij grote organisaties

Ervaring

Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met DevOps (you build it, run it, you own it)

Ervaring

Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met algemene Saas oplossingen

Opdracht

Aanbieder mag maximaal één cv indienen

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met werken bij een vergelijkbare overheidsorganisatie

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met Software Development

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met CCaaS oplossingen en telefonie technologieën

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met Software Development Kit

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met telefonie (Omnichannel)

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met Java en Python

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (6 %)

Weging: 6 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met CRM (Salesforce)

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (7 %)

Weging: 7 %

Ervaring

Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met CI/CD pipelines, Gitlab

 • 0 tot 3 jaar (2 %)

 • 3 tot 5 jaar (4 %)

 • 5 jaar of meer (7 %)

Weging: 7 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Het interview heeft een tweeledig doel.

Allereerst toetsen we de kennis en ervaring van de kandidaat. Basis hierin vormt het eerder ingediende CV in relatie tot de uitvraag. Een negatieve afwijking leidt tot bijstelling van de eerdere beoordeling die heeft geleidt tot de uitnodiging voor het interview en kan leiden tot uitsluiting van de verdere procedure.

Vervolgens gaan we met de kandidaat in gesprek om te toetsen hoe de benodigde competenties terugkomen in de manier hoe hij/zij binnen de opdracht het werk zal gaan doen en wat hij/zij aan vaardigheden meebrengt om dit juist te doen.

Zeer goed 20% – Naar het oordeel van het beoordelingsteam sluiten de competenties van de Kandidaat zeer goed aan in relatie tot de opdracht. Alle elementen en aspecten van de competenties zijn volledig inhoudelijk aansprekend en zeer goed beantwoord. Er worden inhoudelijke specifieke relevante bijzonderheden besproken door de Kandidaat die volledig aansluiten bij de opdracht van KVK.

Goed 10%  – Naar het oordeel van het beoordelingsteam sluiten de competenties van de Kandidaat goed aan in relatie tot de opdracht. De meeste elementen en aspecten van de competenties zijn inhoudelijk aansprekend en goed beantwoord. Er worden inhoudelijk specifieke en relevante bijzonderheden besproken door de Kandidaat die goed aansluiten bij de opdracht van KVK.

Voldoende 3% – Naar het oordeel van het beoordelingsteam sluiten de competenties van de Kandidaat voldoende aan in relatie tot de opdracht. De elementen en aspecten van de competenties zijn voldoende beantwoord. Er worden geen inhoudelijke specifieke relevante bijzonderheden besproken door de Kandidaat die duidelijk aansluiten bij de opdracht van KVK.

Onvoldoende 0%  – Naar het oordeel van het beoordelingsteam sluiten de competenties van de Kandidaat zeer beperkt aan in relatie tot de opdracht. Niet alle elementen en aspecten van de competenties zijn voldoende beantwoord. De Kandidaat geeft naar het oordeel van het beoordelingsteam te weinig of geen inhoudelijk antwoord op de gestelde vragen.

Weging: 20 %

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de DevOps Engineer team DaVinci die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.