thumbnail
thumbnail
Cybersecurity IAM implementatie Specialist

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
99
40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

10-04-2023

Einddatum:

10-04-2024
KVK heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt naar een meer vraag gestuurde digitale dienstverlener. Nu is het tijd voor een volgende stap om de organisatie en de besturing verder te versimpelen. KVK zet daarom de verandering in naar agile werken. Business en IT werken in teams binnen Groups samen aan het ontwikkelen van praktische digitale oplossingen die ondernemers helpen hun leven makkelijker te maken. Op die manier speelt KVK nog beter in op de behoeften van klanten, of dat nu een MKB-er is, een ZZP-er of een partner organisatie in het publieke domein is.
KVK neemt een belangrijke rol op zich in het veilig en verantwoord zakendoen in ondernemend Nederland. Ons Product Cyber Security Services draagt hierbij zorg voor de gehele bedrijfsvoering van de veiligheid over de deelgebieden bescherming, verdediging, weerbaarheid en governance. Dit doen we door verschillende clusters in het productteam onder te brengen met één gezamenlijk doel, namelijk het IT landschap van KVK een veiligere plek maken.
Voor het maken van de volgende stap voor het productteam is KVK op zoek naar een Cybersecurity IAM implementatie Specialist.

Het dagelijkse beheer en ontwikkeling van Trustbuilder wordt uitgevoerd door het IAM team binnen KVK. Het KVK IAM Product team beschikt echter niet over specialistische kennis van de applicatie Trustbuilder. De taak is het bedienen van het programma Online en overige projecten. Ook om de diensten kant robuuster te maken voor de toekomst en klant gerichter te kunnen werken (meerdere multimiddelen en beheer op de omgeving).

Jij bent dé engineer en IAM specialist die kennis heeft van Identity en Access Management (IAM). Je weet hoe ontwikkel- en beheerwerkzaamheden uitgevoerd moet worden op deze applicaties. Vanzelfsprekend heb je ervaring en denk jij mee aan de implementatie van de nieuwe IGA tool waarbij kennis bij zowel on-premise als bij de Cloud aanwezig zijn.

De ontwikkelingen binnen het vakgebied security gaan steeds sneller en zijn een belangrijk thema in onze bedrijfsvoering. Het productteam wil daardoor de reeds aanbestede IGA tool implementeren. Jij bent de coördinator, implementator en beheerder van het project implementatie IGA tool traject. Dit ga je samen met onze implementatiepartner uitvoeren. Het productteam werkt in scrum teams aan ontwikkeling en beheer. Het team is breed en multidisciplinair samen gesteld.

Je werkt aan het pro- en reactief ontwikkelen en beheren van de Identity, authenticatie en autorisatie systemen van de KvK. Hieraan valt te denken:
  • Het project “Implementatie IGA tool”;
  • Nieuwe IGA tool implementeren, configureren en beheren;
  • Single sign-on (SSO) voor medewerkers zowel on premise als in Saas;
  • Aansluiten van Cloud applicaties (en on premise) aan het IAM proces d.m.v. protocollen zoals AUTH/OIDC/SCIM.

Je werkt samen met de product owner, informatie analist en het product team. De hoofdtaak is de implementatie van de nieuwe IGA oplossing en uitfaseren van de bestaande tool.

Kandidaatomschrijving

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Kwaliteitsgericht
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 16-03-2023

Sluiting inschrijving tender: 27-03-2023

Cv beoordeling: 27-03-2023

Gesprekken: tussen 28-03-2023 en 31-03-2023

Gunningsbesluit: 31-03-2023

Voorlopige gunning: 31-03-2023

Startdatum: 10-04-2023

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Cybersecurity IAM implementatie Specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.