thumbnail
thumbnail
Agile Professional

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
32 Zuid-Holland

Begindatum:

19 okt 2022

Einddatum:

19 apr 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

23 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Door de invoering van Agile werken willen we sneller en méér waarde leveren aan klanten. KVK wil ondernemers ondersteunen in de nieuwe werkelijkheid van data en digitalisering. Vanuit het handelsregister voorzien we hen van gepersonaliseerde informatie en adviezen. Zodat we lenig en snel op de markt in spelen. Met slimme tools helpen we hen in alle fases van hun zakelijke levensreis: starten, groeien, innoveren, exporteren, internationaliseren en overdragen. Het fundament in de organisatie is hiervoor de afgelopen jaren gelegd. Met de huidige transformatie willen we een volgende stap zetten in de realisatie van de strategie KVK’24.

KVK is daarom op zoek naar een Agile Coach die deze transformatie helpt tot stand te brengen. De Agile Coach optimaliseert KVK als Agile systeem en begeleidt en ondersteunt KVK in werkwijze, structuur ontwikkeling en leiderschap. De Agile Coach ondersteunt KVK, Agile Teams en Groups in hun begrip van Agile. Als Agile Coach richt je je op het verbeteren van teamprestaties door een Agile mindset en manier van werken te ontwikkelen. Daarnaast begeleid, coach en train je teamleden (en omgeving rondom de teams) richting meer volwassenheid. Met lef weet je hen te enthousiasmeren en op een respectvolle wijze te confronteren en coachen op eigenaarschap, gedrag en ontwikkeling richting meer volwassenheid en effectiviteit. Als ervaren leider heb je een cruciale rol in de cultuurverandering van KVK en spreek je collega’s aan op hun gedrag en rol.

Je staat open voor verandering en bent nieuwsgierig naar en alert op nieuwe mogelijkheden. Je creëert vertrouwen en neemt de organisatie mee in de Agile verandering. Je bent een stevige Agilist die adviseert en waar nodig het goede voorbeeld geeft, met de handen uit de mouwen voordoet hoe het moet. Je geeft hiermee sturing aan de implementatie van de Agile ceremonies en rituelen in de volle breedte op corporate, group- en team-niveau (Obeya, PO sync. Reviews, GPE’s, retrospectives, etc.).
Je rapporteert aan de Lead Agile Coach en samen met een team van circa 20 Agile Coaches werk je aan de Agile volwassenheid van KVK. In lijn met de KVK ambitie om de wendbaarheid van de organisatie niet alleen met de monde te belijden maar vooral te doen profileer jij je met lef en daadkracht. Je initieert en bewaakt het tempo en focust op resultaat.  
Jouw WO werk en denkniveau uit zich in competenties als conceptueel denken en analytisch vermogen. Daarnaast beschik je over:
• Bewezen ervaring met implementatie agile besturingssysteem;
• Bewezen trackrecord in het realiseren complexe opdrachten;
• Bewezen successen en impact in het realiseren van duurzame verandering op het verbeteren van teamprestaties;
• Uitstekende verbindende vaardigheden, bent in staat structuur aan te brengen.

Kandidaatomschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Resultaatgericht
De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Verantwoordelijkheid nemen
De kandidaat heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Daarnaast is hij/zij aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Toelichting op rooster

8 tot 32 uur

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Agile Professional die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.