thumbnail
Recruiter/Talent sourcer

Kadaster

George Hintzenweg 77, 3068 AX Rotterdam, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit morgen
€ 75,00
32-36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

29-08-2022

Einddatum:

28-08-2023

Uren per week:

32-36

Het Kadaster biedt zekerheid door transparantie over eigendom en gebruik van vastgoed en ruimte. Dat is onze wettelijke taak, aangestuurd vanuit het ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK). Aan de hand van onze betrouwbare data, dragen wij bij aan maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld de energietransitie, de huizenmarkt of een systeem voor landrechten in Colombia of Benin. Dit maakt het werken bij het Kadaster divers.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
Het team Recruitment is op zoek naar een Recruiter/talent sourcer.

Je komt terecht in een team van bevlogen collega’s. Het recruitment team bestaat uit 3 corporate recruiters, een campusrecruiter en administratieve krachten. Het recruitmentteam wordt aangestuurd door de beleidsadviseur Recruitment|Inhuur en die bespreekt de voortgang en coördineert en adviseert over de optimalisatie van het werving- en selectieproces. Hierbij wordt gebruik gemaakt van data en arbeidsmarktcommunicatie.

Er is een toename van vacatures. Daarnaast is er meer tijd nodig om kandidaten te vinden in deze krappe arbeidsmarkt. In eerste instantie ligt de focus op het sourcen van kandidaten op verschillende manieren, onder andere via LinkedIn Seat, Boolean search.

Jij werkt vanuit een actieve benadering en slaagt er in om met kandidaten in contact te komen. Na het actief benaderen van kandidaten en bij positieve reactie wordt de kandidaat voorgesteld aan de recruiter of hiring manager. Het creëren van talentpools voor vaak voorkomende functies wordt toegevoegd aan het takenpakket.

Werkzaamheden zoals het schrijven van vacatureteksten en content voor onze Werkenbij pagina wordt als corporate recruiter opgepakt. Eventueel kunnen werkzaamheden worden uitgebreid als er ruimte ontstaat in tijd. Denk hierbij aan het oppakken van vacatures van het begin tot eind (intake t/m arbeidsvoorwaardengesprek).
 

Belangrijkste technieken, methoden en tools

 • LinkedIn recruiter seat;
 • SAP/Successfactors Recruitment (Marketing);
 • Excel – Office 365;
 • Opstellen Talentpools.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn

 • Talent sourcen voor de vacatures;
 • Talentpools aanmaken;
 • Schrijven van vacatureteksten op basis van onze schrijfwijzer;
 • Schrijven van content voor werkenbijhetkadaster.nl;
 • Samenwerken en werk verdelen in het recruitment team;
 • Relatie opbouwen en onderhouden met de business en potentiële kandidaten;
 • Up-to-date blijven op het gebied van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Recruiter/Talent sourcer die deze organisatie zoekt?