thumbnail
thumbnail
Test Analist

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

17-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Voor de Productielijn Bedrijfsvoering, cluster Kennis- en Informatievoorzieningen Politie zijn we op zoek naar een vakbekwame en breed georiënteerde Test Analist. Wij ondersteunen de Nationale Politie met innovatieve software oplossingen om binnen de organisatie effectief samen te werken. Hierbij kan je denken aan het (vernieuwde) intranet van de politie of een app voor de collega’s op straat. Werkzaamheden bestaan uit testen van nieuwe functionaliteiten maar ook zaken die uit beheer en onderhoud komen, dus bestaande operationele producten. Werkzaamheden worden geprioriteerd door de Product Owner.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Test Analist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.