thumbnail
thumbnail
Technisch applicatie Beheerder

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

08-03-2023

Sluitingsdatum:

19-03-2023

Begindatum:

01-06-2023

Einddatum:

31-05-2024

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Binnen productielijn bedrijfsvoering houden wij ons bezig met het bouwen/onderhouden van bedrijfsvoeringapplicaties. In Rotterdam zit een team enthousiaste applicaties beheerders die voor diverse clusters de technische inrichting van deze applicaties voor hun rekening neemt.


Binnen Cluster FM ( facilitair management ) is er een programma Fysieke Toegangsbeveiling. Daarvoor gaat dit team het Technisch applicatiebeheer doen. Daarom hebben we backfill nodig om de overige huidige beheer taken uit te voeren. Tevens ben je bereid mee te denken en te werken aan alle voorkomende onderhouds- en beheer werkzaamheden binnen een Ops-team van de Politie. Het team werkt volgens de Agile-methode. De technisch applicatiebeheerder is in staat om applicaties te beheren en onderhouden op verschillende platformen zoals, Windows en Linux. Ook kan er breed worden geparticipeerd in ondersteuning van de applicaties en de ondersteunende softwaretooling waarin de achtergrond en kennis cruciaal zijn.

Daarnaast is de technisch applicatiebeheerder in staat om zich de functionele en technische aspecten van de applicatie(s) snel eigen te maken en te vertalen naar ondersteunende tooling.

Onderdeel van de opdracht is bereidheid om in piketdiensten te participeren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch applicatie Beheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.