thumbnail
Solution Architect

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 3 dagen
€ 120,00
32-36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

01-08-2023

Uren per week:

32-36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het technische productbeheer en/of de ontwikkeling van software in de productielijnen van de politie. Problemen los je proactief op door gebruik te maken van specialistische of gestandaardiseerde methodes en technieken. Je adviseert bij het opstellen van ontwerpen en bent dé eigenaar van technische applicaties voor het leveren van diensten. Gedurende je werkzaamheden kom je in aanraking met projectleiders, managers, changemanagers en deliverymanagers bij de opdrachtgever. Op technisch vlak met onder meer enterprise architecten, security architecten, domeinarchitecten, senior lead architecten en andere solution architecten.

Verder draag je verantwoordelijkheid voor het (laten) opstellen van ontwerpprocedures en -documentatie. Je bewaakt en borgt de ontwerpprocedures en -documentatie volgens architectuur en beveiligingsvoorschriften. Je bent aanspreekpunt voor technische teams die regie voeren over het ontwerp van infrastructurele componenten die door in- en externe partijen word geleverd;
Ook ben je vraagbaak en ondersteun je DevOps- en FastTrack teams. Tenslotte voer je analyses uit op technische omgevingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Solution Architect die deze organisatie zoekt?