thumbnail
Senior testanalist

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 2 dagen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

10-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De Testanalist werkt vanuit een Agile omgeving met een team van beheerders en ontwikkelaars aan een nieuwe ontwikkeling, Zoeken & Speuren, op ons Big Data Platform.

Zoeken & Speuren is een uitbreiding op een bestaande applicatie. Voor dit systeem zijn we op zoek naar iemand die het volgende moeten realiseren:

  • Het extraheren van relationeel gemodelleerde data uit verschillende Relationele Datasets naar een eigen ‘superset’-model in de vorm van JSON-berichten in een Kafka-topic;
  • De te bouwen data-pipe-line moet zorgen voor een real-time ontsluiting van deze data;
  • Het ontsluiten van deze data in een Elasticsearch Index.

    We gaan uit van een doorlooptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging als (een of meer van) de genoemde opdrachten niet zijn afgerond.

    De details voor deze opdracht zijn heimelijk en worden pas na postieve afronding screening, gedeeld met opdrachtnemer.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior testanalist die deze organisatie zoekt?