thumbnail
thumbnail
Senior Java Ontwikkelaar

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 apr 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

20 jan 2023

Omschrijving van de opdracht
De Politie schrijft ca 5 miljoen bonnen per jaar uit. Er werken verschillende interne diensten hier aan mee. De ketenpartners CJIB en Openbaar Ministerie verzorgen de verdere afhandeling van deze bonnen. Dit vergt stabiele technische ICT-systemen.

Als Java Ontwikkelaar word je ingezet in een multidisciplinair team van ontwikkelaars, testers, analisten en beheerders. Je werkt intensief samen aan de doorontwikkeling van bestaande informatie- en/of registratiesystemen van de Nationale Politie.

Ben jij die ICT-er die functioneel goed kan denken en dit kan vertalen in technische oplossingen?En dit in nauwe samenwerking met de ketenpartners kan doen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doelstelling
Als Java ontwikkelaar draag je bij aan het beheer, onderhoud en doorontwikkeling van de bestaande registratieve systemen van de Nationale Politie.

Verantwoordelijkheden
In de rol van Java ontwikkelaar werk je in een multidisciplinair team, dat werkt volgens de DevOps-werkwijze. Hierbij werk je nauw samen aan het onderhoud en doorontwikkeling van de gewenste functionaliteiten binnen een sprint.

Contacten
Je hebt dagelijks contact met je teamleden, regelmatig met gebruikers en af en toe met ketenpartners van Politie. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is daarom een vereiste.

Opleiding
Voor deze aanvraag wordt voornamelijk ingezet op inhoud, kennis en ervaring. Een relevante opleiding is daardoor niet van belang.

Professionele kennis en werkervaring

 • In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Java (JEE).

 • In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een Scrum en DevOps-team. - In de afgelopen 3 jaar, minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met databases en SQL

 • In de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met met Jenkins, Maven en GIT.

 • Aantoonbare werkervaring met testautomatisering, bij voorkeur met Cypress.

 • Aantoonbare werkervaring met Wicket en Angular is een pré.

 • Aantoonbare werkervaring met Oracle WebLogic en Oracle databases.

Competenties

 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid; Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijke taal mondeling duidelijk.

 • Luisteren; Verzamelt belangrijke informatie uit mondelinge mededelingen. Geeft aandacht en ruimte aan gesprekspartners. Vraagt door en gaat in op reacties.

 • Overtuigingskracht; Stemt de wijze van overtuigen af op de reactie van de ander(en), hanteert argumenten die de ander(en) aanspreken en maakt anderen enthousiast met aansprekende beelden en ideeën.

 • Samenwerken; Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

 • Initiatief; Begint uit zichzelf, wacht niet af, draagt uit eigen beweging ideeën en voorstellen aan en neemt het voortouw bij acties of projecten.

 • Leervermogen; Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.

 • Flexibel gedrag; Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden.

 • Probleemanalyse; Signaleert problemen, zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens.

 • Resultaatgericht; Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Java Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.