thumbnail
Senior ICT Specialist Monitoring

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 4 dagen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

25-05-2022

Begindatum:

11-07-2022

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Wij zoeken 2 Senior IT Specialisten Beheertooling Monitoring
De indicatieve startdatum is 01-05-2022, maar zoveel eerder als mogelijk, na het positief afronden van de AIVD-A screening.

Als Senior IT Specialist Beheertooling ben je primair bezig met het inregelen en beheren van grip op techniek en business. Je zorgt ervoor dat elke IT-dienst vanuit alle technische facetten optimaal wordt beheerd. Denk hierbij aan monitoring, configuratie beheer en deployment, maar ook probleemanalyse. Je staat vooraan om nieuwe ontwikkelingen in IT-beheer te helpen inregelen. Je schakelt in een hybride omgeving tussen klassiek en agile. Je beheert de beheertooling, dus je faciliteert je collega-beheerders.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior ICT Specialist Monitoring die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.