thumbnail
thumbnail
Senior ICT Specialist Logging

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

6 feb 2023

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

15 nov 2022

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Wij zoeken 4 Senior IT Specialisten Beheertooling Logging
De indicatieve startdatum is 01-05-2022, maar zoveel eerder als mogelijk, na het positief afronden van de AIVD-A screening.

Als Senior IT Specialist Logging ben je primair bezig met het inregelen en beheren van grip op techniek en business. Je zorgt ervoor dat de logging van IT-dienst vanuit alle technische facetten optimaal wordt beheerd. Denk hierbij aan het ontwikkelen en onderhouden van een centrale loggingfaciliteit binnen de politie. Je staat vooraan om nieuwe ontwikkelingen in IT-beheer te helpen inregelen. Je schakelt in een hybride omgeving tussen klassiek en agile. Je beheert de beheertooling, dus je faciliteert je collega-beheerders.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior ICT Specialist Logging die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.