thumbnail
thumbnail
Senior DevOps-Engineer Digitaal Politiecontact

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 107,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2026

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Het Productiehuis is een virtuele organisatie binnen de Dienst ICT van de politie waarin 120 DevOps-teams volgens de Agile- en Scrummethode werken. In het Productiehuis zijn zeven Productielijnen ingericht, die weer zijn onderverdeeld in specifieke politiedomeinen. Jij gaat als Senior DevOps-engineer aan de slag in bij het cluster Digitaal Politie Contact binnen de productielijn Vreemdelingenzaken, Identiteit en Biometrie. Je komt te werken binnen een van onze DevOps-teams. Binnen deze multidisciplinaire teams werken verschillende specialisten samen om het ontwikkel- en beheerwerk uit te voeren.

Het cluster Digitaal Politie Contact (DPC) bestaat uit 8 DevOps-teams met totaal zo’n 80 collega’s, zij werken aan het beheer en de doorontwikkeling van applicaties waarmee burgers een aangifte of een melding kunnen doen of op een andere manier in contact kunnen komen met de politie. Daarnaast wordt met de applicaties in beheer bij DPC het intakeproces gefaciliteerd en wordt ervoor gezorgd dat informatie altijd, overal en op de juiste plek beschikbaar is. Dit allemaal om de informatiepositie van burger én politie te waarborgen.

Als senior DevOps-engineer Digitaal Politie Contact creëer en onderhoud je de applicaties die van grote toegevoegde waarde zijn voor je politiecollega’s, waardoor zij snel de juiste informatie vinden en misschien wel een cyberaanval voorkomen of een langgezochte verdachte opsporen. Daarnaast draag je vanuit jouw functie pro-actief bij aan het ontwerpen van IT-oplossingen vanuit onze architectuurkaders en -richtlijnen.  

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior DevOps-Engineer Digitaal Politiecontact die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.