thumbnail
thumbnail
Senior Assetmanager

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

8 nov 2023

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Ben jij een professional met kennis en ervaring op het gebied van huisvesting en vastgoed? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan de complexe huisvestingsopgave van de grootste en meest zichtbare organisatie van Nederland? De sector Huisvesting zoekt drie senior assetmanagers.

De sector Huisvesting van de Dienst Facility Management valt binnen het Politiedienstencentrum. Hier werk jij vanuit het team Ruimtemanagement, de gedelegeerd eigenaar van al het politievastgoed. Een team in ontwikkeling met collega's die daar graag de schouders onder zetten. Zo werken we samen in een positieve sfeer aan huisvestings- en vastgoedoplossingen voor onze collega's.

Een senior assetmanager is binnen het cluster assetmanagement van de politie verantwoordelijk voor de sturing op een deelportefeuille. Werkt aan de realisatie van een betaalbare, duurzame en toekomstbestendige vastgoedportefeuille die de politie optimaal ondersteunt in haar taken vandaag, morgen en in de toekomst.

De senior assetmanager stelt objectvisies (waarde kompassen) op en houdt deze actueel, op basis van deze objectvisies adviseert de senior assetmanager over instandhouding en ontwikkelopgaven. Hiertoe stelt de senior assetmanager (jaar)opdrachten op die passen binnen de kaders en de (meerjaren)begroting. De senior assetmanager is voor de betreffende objecten het eerste aanspreekpunt rondom vastgoed- en huisvestingsvragen voor het Hoofd Bedrijfsvoering van een (operationele) eenheid (senior gebruiker). Ook heeft de senior assetmanager contact met ketenpartners en gemeenten afhankelijk van de complexiteit van de opgaven. 

Wij zijn nadrukkelijk niet op zoek naar een technisch beheerder, kandidaat dient wel affiniteit met techniek/ duurzaamheid te hebben het is een pré als de kandidaat bouwkundig onderlegt is. Kandidaat moet meer op object/ complex niveau kunnen denken dan op elementen niveau, focus op vastgoed in samenhang met gebruiksbehoeften/ wensen.

In deze uitvraag zijn wij op zoek naar 3 senior assetmanagers die gekoppeld worden aan de volgende werkgebieden:

1. Cluster Zuid (Regionale Eenheden Zeeland-West-Brabant, Oost-Brabant en Limburg)

2. Cluster Noordoost (Regionale Eenheden Noord-Nederland en Oost-Nederland)

3. Cluster Landelijke Eenheid (Landelijk werkzaam met een grote focus op het werkgebied Midden-Nederland)

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Assetmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.