thumbnail
thumbnail
Planner

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

20-02-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Je komt te werken in Team Planning en Capaciteitsmanagement binnen Eenheid Noord-Nederland. Dit team is verantwoordelijk voor zowel het bouwen van alle roosters in de eenheid als voor de inhoudelijke (door)ontwikkeling van capaciteitsmanagement. Het team bestaat uit 40 FTE, verdeeld onder planners, senior planners, adviseurs capaciteitsmanagement en de teamchef. Het team is volop in ontwikkeling en werkt verspreid over de locaties Leeuwarden, Assen en Groningen.

Als planner verzorg je zelfstandig de roosters van de teams en afdelingen van Eenheid Noord-Nederland. Je houdt rekening met landelijke wetgeving, interne afspraken en resultaatafspraken op team-, districts- en eenheidsniveau. Tevens speel je met jouw planning in op onvoorziene omstandigheden, zoals verzuim. Je maakt ramingen voor de komende periode waarbij je in de gaten houdt of werkaanbod en benodigde capaciteit op elkaar aansluiten. Je werkt samen met andere planners en senior planners, maar ook binnen de eenheid en waar nodig landelijk. 

Daarnaast:

  • voorzie je de adviseurs capaciteitsmanagement en aangewezen medewerkers van relevante informatie voor hun (advies)werk;
  • ondersteun en adviseer je de senior planner, de operationele chefs en het coördinatiecentrum van de districten/afdelingen/teams;
  • bouw en stem je de fase van het conceptrooster tot en met het dagrooster op teamniveau af;
  • heb je te maken met de inzet van medewerkers bij evenementen en incidenten, waarbij veelvuldig sprake is van ad hoc- en spoedwerkzaamheden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Planner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.